jorden

Coronaviruset, COVID-19

Information om hur Phoenix Contact hanterar och påverkas av Coronaviruset

Vi mår bra & håller verksamheten igång!

Lager

Corona virusets påverkan på samhället har inte gått någon förbi. Dagligen får vi se nya initiativ till att minska smittspridning och dess påverkan på liv och affärer! Vi anpassar oss till situationen och håller verksamheten igång som vanligt, dock anpassar vi självklart verksamheten dag för dag baserat på information och råd från våra myndigheter.

Kundservice

Vår personal minimerar sitt resande och fysiska möten ersätts med möten via Skype / telefon. Vår kundservice, lager och montering är i drift och våra leveranser fungerar som vanligt. All personal som kan, arbetar hemifrån för att minska antalet fysiska kontakter. Samma gäller även inbokade utbildningar, självklart går det att byta till ett senare datum, men vi kör också planerade utbildningstillfällen via Skype.

Om vi ska se något positivt i allt detta så är det att vi verkligen tränar upp vår förmåga att använda olika verktyg för att ersätta fysiska möten, många gånger lika effektivt, sparar restid samt är miljövänligare. Alltid något positivt!

Behåll lugnet & tvätta händerna :)

 

 

 

Nedan länk tar dig till en sida som handhar information om hur hela Phoenix Contact gruppen hanterar och påverkas av denna situation. Uppdaterad 2020-03-24

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng