electronica 2018

electronica 2018 –
Världsledande mässa och konferens inom elektronik

Besök Phoenix Contact på den världsledande mässan för elektronik.

13 - 16.11.2018 i München
Hall B3, monter 103

Hjärtligt välkommen till Phoenix Contact på electronica 2018!

Vi hälsar dig välkommen till vår monter, nr 103 i hall B3.

Under mottot "Best connectivity for a smart world" kommer Phoenix Contact på electronica i München presentera framtidens anslutnings- och kapslingsteknik. Smarta lösningar inom elektronik kräver intelligenta och enhetliga gränssnitt. Formanpassade kretskort, jackbara anslutningar och elektronikkapslingar skapar grunden för en intelligent sammankoppling av decentrala komponenter.

Låt dig övertygas av våra produkters enastående kvalitet på världens ledande mässa för elektronik. Skräddarsydda lösningar hittar du dessutom i vårt serviceområde för maskintillverkare. Där hittar du allt från konfiguration till digitala nätverksprocesser och kundspecifika nyutvecklingar. Vi rundar av vårt erbjudande med markerings- och installationssystem, innovativa strömförsörjningar, apparatskydd och de senaste laddningskablarna till din elbil.

På vägen mot en digital värld är Phoenix Contact din nyckelpartner för kreativa lösningar inom anslutningsteknik, elektronik och automation. Med Phoenix Contact vid din sida är du väl rustad för den digitala omställningen: så blir ditt företag ett Industrie 4.0-företag.

Vi bjuder in dig till electronica

Säkra din gratisbiljett till mässan electronica i München. Fyll helt enkelt i formuläret nedan och vi skickar en individuell rabattkod till dig. Den kan du sedan lösa in i biljettkassan vid electronica 2018.

Svensk personal i montern

Under hela veckan finns svensk personal i montern. Tveka inte att höra av dig och boka in ett möte med någon av våra säljare. Alla som bokar ett möte med någon av oss i förväg erhåller en gåva på plats i montern.

13-14 nov
Håkan Hansson, säljare, hhansson@phoenixcontact.com, 040-671 1678
Thomas Carrvik, säljare, tcarrvik@phoenixcontact.com, 08-608 6441

14-16 nov
Johan Abramsson, säljare, jabramsson@phoenixcontact.com, 08-608 6470
Lars Holmén, säljare, lholmen@phoenixcontact.com, 031-49 03 81

Peter Björklund, produktchef kommer finnas på plats hela veckan.

Våra enastående nyheter på electronica 2018

Phoenix Contact kommer att presentera ett flertal olika produkter och lösningar på electronica 2018. Vi vill gärna informera dig om dessa innan mässan börjar.

PTFIX är det nya systemet för en individuell potentialfördelning i apparater. Den består av anslutningsfärdiga block med push-in teknik i många olika färger, poltal och monteringstyper. Blocken med upp till 18 anslutningspunkter kan kombineras valfritt och monteras direkt eller på DIN-skenor - det går även att klistra dem på plana ytor. Konfiguratorn hjälper dig vid valet av önskad kombination. Inklusive pris och snabbaste beställningsmöjlighet, direkt online.

Enkel apparatanslutning med skåpsgenomföringen på det nya jackbara installationssystemet IPD med säker och bekväm snabblåsning på fältsidan. Push-in anslutningen ger tidsbesparande montering. Upplev en enkel apparatanslutning med det nya jackbara installationssystemet IPD. Installera bekvämt och säkert med snabblåsningen på fältsidan. Dessutom är en automatiserad kabeldragning med robotar möjlig med push-in anslutning. Detta gör IDP-skåpsgenomföringen perfekt lämpad för belysningsapplikationer.

Signaler, data och effekt är de väsentliga elektroniska överföringsformerna i en industriell anläggning. Kompakta och effektiva M12-kontakter är speciellt lämpade för det. De är etablerade som industristandard för signal- och dataapplikationer och används nu även för kraftöverföring, eftersom apparaterna blir alltmer kompakta. M12-power ger dig maximal effekt vid minimal konstruktion.

Med PROJECT complete kan du planera din plintrad och enkelt göra tillhörande markeringar efteråt. Programvaran stöder genomgående optimalt och automatiserar många uppgifter. Upplev den perfekta, digitala sammankopplingen av alla processsteg, från CAE-projektering till montering av färdig produkt.

Med MARKING system från Phoenix Contact genomför du mycket enkelt markeringslösningar. Rullskrivaren THERMOMARK ROLLMASTER passar särskilt bra för att markera elektroniska komponenter. Den kan bearbeta stora mängder material på kort tid. De nya BLUEMARK ID-skrivarsystemen erbjuder maximal flexibilitet. De markerar med miljövänlig UV-LED-teknologi på fler än 1350 olika material, och det till och med i färg.

Kraftfull SIL3-certifierad QUINT POWER strömförsörjning, även för Ex-området. Nya QUINT DC-USV med integrerat gränssnitt för PROFINET, EtherNet/IP™ eller USB för ditt befintliga nätverk.

Komplett portfolio med elektroniska säkringar till ditt strömförsörjningssystem. Perfekt kontroll över tillståndet hos din anläggning med en- och flerkanaliga produkter.

Upplev High Power Charging (HPC) live på electronica. Med denna nya teknologi kan du ladda din elbil på bara tre till fem minuter för en räckvidd på 100 km. Detta är möjligt tack vare en intelligent kylning med vilken laddningsstationen uppnår en laddeffekt på upp till 500 000 watt.

Återblick på electronica 2016

74 000 besökare och över 2 900 utställare från 51 länder besökte electronica 2016.

Även Phoenix Contact ser tillbaka på en lyckad mässa 2016. Ett uttalande från marknadschefen inom Device Connectors, Torsten Janwlecke:

"Som mötesplats för elektronikindustrin är och förblir electronica en av de viktigaste plattformarna för Phoenix Contact. Här träffar vi många användare med konkreta tekniska krav. Därför var samtalen målinriktade och framgångsrika för båda sidor. Intresset för våra intelligenta apparater och lösningar var mycket högt, vilket gläder oss. Kombinationen av prestationsshow och facklig kunskap är det som gör electronica perfekt för mig. Här skapas inte bara löften utan de införlivas också."

Andra intressanta uttalanden hittar du på hemsidan för electronica 2018.

Våra tips för ditt besök på electronica

Här hittar du information om olika möjligheter att ta dig till mässområdet i München.

Vare sig du kommer med bil, tåg, flyg eller kollektivtrafik, har Münchens mässområde en utmärkt trafikinfrastruktur. För ankomst med tunnelbana kan du använda linje U2 som går i 5-minuters takt. Båda hållplatserna Messestadt West och Messestad Ost används och nås på bara 18 minuter från centrum.

Systemet för trafikvägledning på mässområdet visar dig till lediga parkeringsplatser. Det finns flera parkeringsplatser i Parkhus West och utomhus. Parkeringsavgiften ligger på 10 eller 12 euro per dag.

Under mässan är det stor efterfrågan på hotell i närheten av mässområdet. Leta gärna efter boende lite längre bort. München och framför allt området runt staden erbjuder perfekta övernattningsmöjligheter.

Mässinformation om electronica 2018

Vi ser även i år mycket fram emot ditt besök hos Phoenix Contact på den världsledande mässan för komponenter, system och applikationer i München:

  • 13 – 16 november 2018
AdressÖppettider

Messe München GmbH
Messegelände
81823 München

Dagligen från 09.00 till 18.00
Fredag från 09.00 till 17.00

electronica 2018 är den världsledande mässan för komponenter, system och applikationer inom elektronik, den hålls vartannat år i München. På mässan presenteras hela spektrumet av teknologier, produkter och lösningar inom elektronik. Aktuella trender avrundar mässan och årets electronica positionerar aktuella utvecklingar inom elektronikindustrin.

I år växer electronica igen och inträffar för första gången samtidigt som evenemanget SEMICON Europa som befinner sig på samma plats. Med över 450 utställare är de Europas ledande mässa för industri och forskning inom området flexibel hybrid-elektronik, smart produktion och effektelektronik samt medicinteknik.

Dessutom ackompanjeras den världsledande mässan inom elektronik med andra regionala mässor i Indien, Asien och Kina, vilka också fokuserar på områden inom elektroniktillverkning samt applikationer, system och komponenter inom elektronik.

Mässan i München erbjuder en rad olika temaorienterade forum, samt fem konferenser om teman som automation och trådlös teknik. Mer information om ämnet hittar du på motsvarande hemsida för electronica 2018:

Mer information om forum och konferenser på electronica 2018

PHOENIX CONTACT AB

Linvägen 2
S-14144 Huddinge
+46 (0)8 - 608 64 00

Anteckna datumet nu

Skriv in datumet i din personliga kalender.

Anteckna datumet nu
Anteckna datumet

Vår mässmonter

Här laddas det ned en plan med vår mässmonter som kan användas vid besöket.

Vår mässmonter
Öppna monterplanen [PDF, English, 27 KB]

Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.
Läs vår sekretesspolicy för mer information.

Stäng