PHOENIX CONTACT-sediul central

În inima Germaniei

În centrul Germaniei

Blomberg se află într-o regiune cu dezvoltare puternică din Germania. De acolo cultivăm relații bune de afaceri în întreaga lume.

Phoenix Contact este ancorată în Germania. Punctul de plecare este sediul nostru central din Blomberg. Am luat ființă în 1923 în Essen şi ne îndeplinim sarcinile cu profesionalism. Acest lucru este valabil pentru producție şi tehnică, la fel ca şi pentru varietatea de produse şi domeniile de afaceri.

Ne-am dezvoltat constant

Sediul principal al Phoenix Contact se află în centrul Germaniei. Mai exact în regiunea Ostwestfalen-Lippe.

De acolo ne-am dezvoltat în continuu - în întreaga lume. Dar am rămas mereu fideli principiilor noastre de succes. Îmbinăm puterea şi competența unei firme globale cu dinamica unei firme mijlocii. Astfel le stăm la dispoziție clienților noştri din întreaga lume.

Comitetul nostru de conducere

Comitetul nostru de conducere  

Comitetul nostru de conducere

De la stânga la dreapta: Dr. Martin Heubeck (finanțe şi controlling), Frank Stührenberg (director general executiv, vânzări), Prof. Dr. Gunther Olesch (personal, informatică şi juridic), Roland Bent (marketing şi dezvoltare) şi Dr. Heinz Wesch (tehnologii).

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere