SPS IPC Drives 2017

SPS IPC Drives 2017

Vizitați Phoenix Contact la târgul numărul 1 pentru automatizare electrică din Europa.

28. - 30.11.2017 în Nürnberg
hala 9, standul 310

Bine aţi venit la Phoenix Contact în cadrul târgului de specialitate numărul 1 pentru automatizare electrică din Europa. Ne bucurăm să vă întâmpinăm la acest târg de succes din noiembrie 2017. Aici găsiţi informaţiile necesare cu privire la temele de anul acesta.

Vizitați Phoenix Contact în perioada 28-30.11.2017 la SPS IPC Drives: hala 9, standul 310. Ajungeţi cel mai rapid la stand pe la intrarea din mijloc.

Descriere
Planul salonului SPS IPC Drives [PDF, 70 KB]

Fiţi oaspetele nostru

Asiguraţi-vă biletul gratuit. Faceţi clic pe următorul buton şi înregistraţi-vă introducând numărul de înregistrare online 1710371846.

Temele centrale din 2017

Fiţi oaspetele nostru la SPS IPC Drives 2017. Întâlniţi-i pe experţii noştri şi experimentaţi lumea tehnologiilor și inovațiilor Phoenix Contact. Experimentaţi live primul controler cu PLCnext Technology. Acest nou controler vă permite să lucraţi liber cu limbile dvs. de program preferate, cu instrumentele de dezvoltare, software-ul open source şi aplicaţiile dorite. Determinismul, comportamentul în timp real şi schimbul de date ciclic consistent sunt asigurate în orice moment.

Vă prezentăm cu plăcere şi multe alte inovaţii şi tendinţe din tehnologia de conectare, de interfeţe şi de automatizare. Haideţi să găsim împreună soluţii pentru noi modele de afaceri pe bază de IoT. Experimentaţi industria 4.0 pe baza unui software adaptiv, a sistemelor bazate pe cloud şi a tehnologiei de conectare moderne şi de comunicaţii industriale.

Retrospectiva târgului SPS IPC Drives 2016

Stand Phoenix Contact 2016  

Phoenix Contact se prezintă la târgul SPS 2016

Participarea companiei Phoenix Contact la târgul din 2016 a fost un real succes.

SPS IPC Drives 2016 a numărat 63.291 de vizitatori şi 1.605 expozanţi din întreaga lume.

Vizitatorii s-au arătat interesaţi în mod special de teme de viitor precum industria 4.0 şi soluţii pentru viitor. Având în vedere mult discutata transformare digitală, expozanţii şi vizitatorii şi-au pus următoarele întrebări: Spre ce ne îndreptăm? Ce ne aşteaptă? Cum trebuie să arate aplicaţiile pe viitor?

Ca precursor al produselor şi soluţiilor inovatoare, Phoenix Contact a adus deja răspunsuri: prin soluţiile de comunicaţii industriale, întrerupătoarele electronice de protecţie, WLAN stabil pentru producţia de maşini, tehnologia nouă pentru o platformă de controlere deschisă şi soluţii cloud industriale, trasăm calea spre industria digitală.

Retrospectivă asupra temelor principale ale târgului

Phoenix Contact explică Proficloud  

Phoenix Contact explică Proficloud

De ceva timp, automatizarea suferă o schimbare de paradigmă. Structuri de sistem clasice devin sisteme de producţie interconectate la nivel global. Creşte dorinţa de digitalizare, mentenanţă inteligentă şi procese de producţie flexibile. Inginerii şi dezvoltatorii de software din noua generaţie impun noi metode de lucru.  Modelele de afaceri futuriste vor fi posibile prin Cloud-Computing.

La târgul SPS IPC Drives din 2016, Phoenix Contact a prezentat un portofoliu variat de componente, sisteme şi soluţii pentru toate cerinţele din tehnologia de conectare şi automatizare: de exemplu tehnologia de conectare rapidă continuă push-in, precum şi concepte inovatoare pentru o automatizare de viitor durabilă, pe calea către o lume inteligentă.

Datorită companiei Phoenix Contact, vizitatorii de la târg au putut experimenta live lumea automatizării deschise. Pe lângă Proficloud, soluţia cloud profesională, Phoenix Contact a prezentat pentru prima dată PLCnext Technology: platforma de controler deschisă pentru o automatizare fără limite. Prin PLCnext Technology, proiectele de automatizare pot fi realizate fără limitele sistemelor proprietare.

Phoenix Contact la SPS IPC Drives

Stand Phoenix Contact în 1993  

Phoenix Contact la SPS IPC Drives în 1993

Phoenix Contact a participat pentru prima dată la târg în 1993. Pe atunci, erau în total 156 de expozanţi şi 4.923 de vizitatori. Până în 1996, SPS IPC Drives s-a desfăşurat în Sindelfingen, înainte de a se muta în 1997 la Nürnberg.

De 24 de ani, compania Phoenix Contact este prezentă la târgul din Nürnberg în fiecare an cu inovaţii pentru tehnologia de automatizare. Prima participare a Phoenix Contact la târgul din 1993 s-a desfăşurat sub titlul: Târgul şi congresul internaţional pentru controlere logice programabile, PC-uri industriale şi tehnologie pentru sisteme de acționare electrice.

În acest an, experţii noştri vă furnizează cele mai noi informaţii cu privire la automatizare şi electronică. Vă prezentăm soluţii de viitor pentru industria 4.0.

Perspectivă asupra SPS IPC Drives 2017

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim! Vizitați Phoenix Contact şi în 2017 în Nürnberg, la târgul de specialitate numărul 1 pentru automatizare electrică din Europa:

 • 28 - 30 noiembrie 2017
 • Hala 9, standul 310
AdresăProgram de deschidere
NürnbergMesse
Messezentrum 1
90471 Nürnberg
Marţi între 9:00 şi 18:00
Miercuri între 9:00 şi 18:00
Joi între 9:00 şi 17:00

Pentru informaţii suplimentare cu privire la oraşul de desfăşurare a târgului, Nürnberg, programul târgului, expozanţi, cazare, bilete, ghid şi multe altele, consultaţi pagina de internet a SPS IPC Drives.

Ce este SPS IPC Drives?

SPS IPC Drives este târgul de specialitate numărul 1 pentru automatizare electrică din Europa. În Nürnberg veţi găsi platforma perfectă de căutare a soluţiilor potrivite pentru cerinţele dvs. de automatizare. Aici vor fi expuse, printre altele, produse şi servicii din următoarele domenii:

 • Tehnologie de comandă
 • IPC-uri
 • Tehnologie pentru sisteme de acționare electrice 
 • Exploatare și monitorizare
 • Comunicații industriale
 • Software industrial şi producţie digitală
 • Tehnologie de interfețe
 • Infrastructură mecanică
 • Sisteme de senzori

Vă ajutăm să vă formaţi o imagine de ansamblu: aveţi suportul nostru în găsirea subiectului de specialitate dorit. Nu ezitaţi să ne abordaţi – vă sfătuim cu plăcere la standul nostru din hala 9.

Recomandările noastre pentru vizita dumneavoastră la SPS IPC Drives

Aici găsiţi recomandările noastre personale pentru vizita dumneavoastră, bazate pe două decenii de participare la târg.

Se poate ajunge rapid şi fără probleme la salonul expoziţional de la Nürnberger cu maşina, trenul, avionul sau mijloacele de transport în comun. Liniile de metrou U1 şi U11 (în direcţia Langwasser Süd) vă aduc direct de la gara centrală la salonul expoziţional. Durata călătoriei de la gara centrală până la târg este de numai opt minute.

Introduceţi în sistemul de navigaţie numai Nürnberg. Unul dintre cele mai moderne sisteme de transport şi de dirijare spre locurile de parcare din Europa vă aduce la destinaţie. Adaptat dinamic la situaţiile actuale din trafic, acesta vă ghidează pe căi de acces libere spre unul dintre cele 14.000 de locuri de parcare din jurul centrului expoziţional.

În timpul desfăşurării târgului SPS IPC Drives, hotelurile din imediata apropiere a salonului expoziţional sunt foarte solicitate. Căutaţi cazare puţin mai departe, oraşul şi în special zona limitrofă a Nürnberg-ului oferă modalităţi foarte bune de locuit. Merită să aruncaţi o privire: şi comunităţile învecinate oferă pensiuni şi posibilităţi de cazare interesante, în care vă puteţi delecta după o zi plină petrecută la târg.

Pentru a vă pregăti perfect vizita la SPS 2017, vă recomandăm aplicaţia SPS IPC Drives. Aceasta vă oferă informaţiile cele mai actuale cu privire la date şi evenimente, precum şi planul salonului expoziţional.

Apple iTunes Store
Google PlayStore

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

PLCnext Technology: deschisă şi de viitor

Cu PLCnext Technology faceţi față tuturor cerințelor din lumea IoT

Standul nostru din cadrul târgului

De aici descărcați planul standului nostru din cadrul târgului și îl puteți utiliza în timpul vizitei dvs. la târg.

Standul nostru din cadrul târgului
Deschideți planul standului [PDF, English, 27 KB]

Salvați data acum

Introduceți data târgului în agenda dvs. personală.

Salvați data acum
Salvați data

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere