VEDETELE 2018 de la Phoenix Contact

NOUTĂŢI 2018

Soluții creatoare pentru o lume smart

Roland Bent, CTO Phoenix Contact

Roland Bent, CTO Phoenix Contact

„Digitalizarea ne ajută să experimentăm schimbări importante. Ai succes numai dacă își folosește activ șansele și încerci noi traiectorii.

Miezul digitalizării este conectarea inteligentă în rețea a proceselor de afaceri, sistemelor, componentelor, tuturor lucrurilor și oamenilor. De aici rezultă noi sisteme, cu posibilitate de autocontrol și optimizare, cu un potențial enorm de creștere a eficienței și productivității.

Phoenix Contact folosește acest potențial încă de pe acum în propriile aplicații. Bazându-ne pe aceste experiențe, dezvoltăm produse și soluții noi, care vă susțin în traiectoria dvs. spre digitalizare.

Noutățile noastre pentru 2018 vă prezintă câteva exemple în acest sens: de la fișele smart la platforma de controlere pentru viitorul digital și accesul ușor la Cloud.“

Și mai multe inovații

Inginerii noștri dezvoltă în continuare produse noi - și în acest an. Experimentați mai mult de 120 de alte inovații mici și mari, dacă veți urma aceste linkuri:

Noi tehnologii - noi posibilități

Noi soluții pentru viitorul digital iau naștere în câmpul de forțe creativ al posibilităților noilor tehnologii și cerințelor dvs.

Inovații pe tabletă

Aplicație PHOENIX CONTACT-Magazines

Cu aplicația PHOENIX CONTACT Magazines experimentați reperele și noutățile 2018, chiar și pe tabletă:

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Descărcări

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere