Industrie 4.0 – Colaborări și proiecte

Industrie 4.0 – Colaborări și proiecte

Phoenix Contact contribuie la înfruntarea provocărilor digitalizării.

Phoenix Contact se angajează în colaborări și proiecte de cercetare pe tema Industrie 4.0. În acest scop, vă arătăm ce înseamnă Industrie 4.0 în practică. Aceasta deoarece este de necontestat faptul că digitalizarea producției oferă deja avantaje în prezent.

Smart Engineering and Production 4.0

Proces integral, automatizat în rețea de tehnologii  

Smart Engineering and Production 4.0

Baza pentru producția inteligentă de mâine o constituie folosirea unei descrieri digitale unitare.

Rețeaua tehnologică a Eplan, Rittal și Phoenix Contact prezintă procesele permanente, automatizate, de la articole digitale la proiectare și până la producție.

Platformă Industrie 4.0

Sigla platformei Industrie 4.0

Proiectul comun al asociațiilor germane BITKOM, VDMA și ZVEI pune în aplicare viitorul proiect Industrie 4.0 al guvernului federal.

Între timp, 80 de organizații diferite și mai mult de 7000 de companii au format una dintre cele mai mari rețele internaționale.

It‘s OWL – sisteme tehnice inteligente Ostwestfalen Lippe

Sigla It‘s OWL

În rețeaua tehnologică, liderii pe piața globală și liderii tehnologici din producția de mașini, industria electrică și electronică, precum și din industria de furnizare a automobilelor, împreună cu institutele de cercetare regionale, dezvoltă proiecte concrete.

Vitrină comercială ruta OWL 4.0 - Noi construim ziua noastră de MÂINE

Vitrină comercială ruta OWL 4.0  

Vitrină comercială ruta OWL 4.0

Industrie 4.0 în Ostwestfalen Lippe este vizibil în expoziții specifice, vitrinele comerciale 4.0.

Pe scurt, există o rută prin întregul OWL care prezintă exemple de succes ale digitalizării, de exemplu, fabricarea individuală a convertoarelor de semnal în lotul 1 la Phoenix Contact.

CENTRUM INDUSTRIAL IT (CIIT)

CENTRUM INDUSTRIAL IT (CIIT) în Lemgo  

CENTRUM INDUSTRIAL IT (CIIT) în Lemgo

Centrul de cercetare și dezvoltare CENTRUM INDUSTRIAL IT (CIIT) este primul Science-to-Business-Center la nivel mondial în automatizarea industrială.

Sub același acoperiș lucrează 350 de experți din întreprinderi și institute, pentru utilizarea tehnologiilor informației și comunicării în sistemele tehnice. În proiectele comune de cercetare, în cadrul cercetării de bază aplicate, în CIIT sunt dezvoltate tehnologii pentru fabrica viitorului. CIIT este astfel simultan fabrică și punct de colectare pentru ideile despre tehnologia de automatizare bazată pe IT în era tehnologiei.

SmartFactoryOWL – Fabrica viitorului

SmartFactoryOWL – Fabrica viitorului  

SmartFactoryOWL – Fabrica viitorului

Inițiativa Fraunhofer IOSB-INA și a Universității OWL relevă în cercetarea orientată pe aplicație Smart Factory domeniul automatizării inteligente.

În conexiune cu practica, se întrevăd avantajele digitalizării în mediul IT și al producției real.

Inițiativa tehnologică SmartFactory KL

SmartFactory-KL / C. Arnoldi  

SmartFactory KL

Fabrica inteligentă de mâine din Kaiserlautern este construită complet modular.

Cu interfețele standardizate și tehnologia informației modernă este facilitată o fabricare automatizată de înaltă flexibilitate, conform motto-ului „Plug-and-Produce“, aducând astfel în practică conceptul Industrie 4.0.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere