Industrie 4.0

Industrie 4.0

Producţia inteligentă de mâine: cu experiența și soluțiile noastre, sprijinim dezvoltarea durabilă a producției dvs.

Categorii

Ce este Industrie 4.0?

Smart factory fabrică produse individuale, conform dorinței clientului  

Industrie 4.0 și Internet of Things

Pentru a putea stăpâni provocările industriei noastre în lumea digitală, ne concentrăm pe transformarea constantă - într-un cuvânt: Industrie 4.0.

În spatele acesteia se ascund digitalizarea produselor, tehnologia și procesele de producție. Datele digitale sunt utilizate între companii de toți participanții la procesele de afaceri și de creare de valoare. Lumea virtuală și cea reală se contopesc pe parcursul întregului ciclu de viață al unui produs.

Pe această bază se dezvoltă Internet of Things (IoT), în care componentele, produsele sau sistemele clar identificabile au o reprezentare virtuală. În această lume, toate componentele industriei se interconectează. Atât oamenii, mașinile, cât și produsele comunică unele cu altele.

De ce a patra revoluție industrială?

Digitalizarea lumii producției noastre are ca obiectiv Smart factory  

Cea de a patra revoluție industrială

Transformarea permanentă a lumii producției se materializează în primele trei revoluții industriale: motorul cu aburi, producția de masă bazată pe diviziunea muncii și automatizarea prin tehnologia de comandă. În prezent, experimentăm transformarea digitală, până la producția inteligentă. Industrie 4.0 prezintă soluții, respectiv cum pot fi optimizate procesele de producție complexe cu ajutorul noilor tehnologii. Producția industrială și IT-ul se dezvoltă din ce în ce mai mult împreună.

În timpul acestei a patra revoluții, ia naștere Smart Factory - Fabrica inteligentă. Acesta descrie o producție eficientă și adaptabilă, care realizează în orice moment crearea de valoare optimă. Rețelele de creare de valoare cu organizare autonomă pot fi optimizate în funcție de diferite criterii, de exemplu, în ceea ce privește costurile, disponibilitatea sau consumul de resurse.

Industrie 4.0 la Phoenix Contact

La Phoenix Contact, produsele din lotul 1 sunt fabricate complet automat  

Exemplul unei producții inteligente

Împreună cu clienții și partenerii noștri, concepem activ soluții pentru viitor. Cu aproape 100 de ani de experiență în producția de mașini și în automatizare, suntem cât se poate de bine echipați pentru transformarea digitală a lumii noastre în producția inteligentă de mâine.

Astfel, fabricația în profunzime, producția de mașini proprie întreprinderii și know-how-ul experților în automatizare reprezintă numai trei dintre numeroasele motive pentru care Phoenix Contact este ideal ca partener de încredere.

Punem în practică în propria fabricare ceea ce este posibil astăzi. Găsiți exemple de aplicații pentru utilizarea Industrie 4.0. Creșteți competitivitatea printr-o producție inteligentă, pentru eficiență și flexibilitate maxime. Pentru aceasta dezvoltăm componente, sisteme și soluții.

Domeniile noastre de acțiune orientate spre practică

Pentru a putea face ca avantajele Industrie 4.0 să devină tangibile, activăm în domenii de acțiune orientate spre practică.

Faceți clic pe următorul link pentru a afla mai multe informații despre domeniile de acțiune orientate spre practică.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu


Augmented Reality în aplicații

Baza digitalizării este interconectarea mașinilor și a sistemelor.


Fabrică inteligentă

Utilizare integrală a datelor digitale în producţie


Creșterea productivității

Digitalizarea în construcția tablourilor de distribuție

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere