Industrie 4.0

Phoenix Contact – partenerul dvs. pentru Industrie 4.0

Producția inteligentă de mâine: Cu experiența și soluțiile noastre, sprijiniți sustenabilitatea producției dvs.

Categorii

Lumea se schimbă: aceasta va deveni digitală, inteligentă, flexibilă. Inițiative precum Industrie 4.0, Industrial Internet Consortium (IIC) sau China Manufacturing 2025 oferă primele răspunsuri la întrebarea cum va fi industria afectată de digitalizare.

Aflați cât de apropiată de noi este astăzi această declarație de misiune pentru dezvoltarea ulterioară a producției industriale, chiar aici, la Phoenix Contact.

Experiența noastră pentru succesul dvs.

Roland Bent, CTO Phoenix Contact

Roland Bent, CTO Phoenix Contact

Împreună cu clienții și partenerii noștri concepem activ soluții pentru viitor. Cu aproape 100 de ani de experiență în producția de mașini și în automatizare suntem cât se poate de bine echipați pentru a transforma digitalizarea accelerată a lumii noastre în producția inteligentă de mâine.

Astfel, fabricația în profunzime, producția de mașini proprie întreprinderii și know-how-ul experților în automatizare reprezintă numai trei dintre numeroasele motive pentru care Phoenix Contact este ideal ca partener pentru producția inteligentă de mâine.

Creșteți competitivitatea printr-o producție inteligentă, pentru eficiență și flexibilitate maxime. Pentru aceasta dezvoltăm componente, sisteme și soluții care vin în întâmpinarea solicitărilor orientate spre practică:

  • Descriere digitală integrată
  • Comunicativ și sigur
  • Independent și adaptiv
  • Simplu de operat
  • Simplu de instalat
  • Eficient din punct de vedere al resurselor

Smart Engineering and Production 4.0

Proces integral, automatizat în rețea de tehnologii  

Smart Engineering and Production 4.0

Baza pentru producția inteligentă de mâine o constituie folosirea unei descrieri digitale unitare.

Rețeaua tehnologică a Eplan, Rittal și Phoenix Contact prezintă procesele permanente, automatizate, de la articole digitale la proiectare și până la producție.

Platformă Industrie 4.0

Sigla platformei Industrie 4.0

Proiectul comun al asociațiilor germane BITKOM, VDMA și ZVEI pune în aplicare viitorul proiect Industrie 4.0 al guvernului federal.

Între timp, 80 de organizații diferite și mai mult de 7000 de companii au format una dintre cele mai mari rețele internaționale.

It‘s OWL – sisteme tehnice inteligente Ostwestfalen Lippe

Sigla It‘s OWL

În rețeaua tehnologică, liderii pe piața globală și liderii tehnologici din producția de mașini, industria electrică și electronică, precum și din industria de furnizare a automobilelor, împreună cu institutele de cercetare regionale, dezvoltă proiecte concrete.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere