Domenii de acțiune

Domenii de acțiune

Autonomă și adaptivă într-o mare măsură – acestea sunt caracteristicile importante ale producției inteligente de mâine.

Cum trebuie să fie producția inteligentă de mâine? Noi vi-o prezentăm – împreună cu produsele ei, care oferă aceste oportunități încă de astăzi, pentru a alege calea Industrie 4.0.

Producția inteligentă de mâine este:

Descriere digitală integrată

Acces rapid și ieftin la toate datele  

Acces rapid și ieftin la toate datele

Pe tot parcursul duratei de funcționare a unui produs, toate fazele procesului, de ex. engineering, instalare sau producție în cadrul rețelei de valoare adăugată, sunt susținute cu o descriere digitală unitară. În acest scop sunt folosite exclusiv interfețe standardizate și deschise la sistemele ECAD Engineering Tools și Product Lifecycle Management.

Produsele și procesele iau naștere mai întâi virtuale și sunt complet transparente. Baza pentru aceasta este faptul că întregul plan și ciclu de producție sunt descrise digital. Producția poate fi apoi oricând simulată sau configurată ușor și astfel optimizată.

Comunicativ și sigur

Punerea la dispoziție a informațiilor, la momentul și locul potrivit  

Punerea la dispoziție a informațiilor, la momentul și locul potrivit

Prin infrastructuri de rețea publice sau private, sistemele mecatronice inteligente comunică între locații și firme. Comunicarea pe baza ethernet și internet asigură o disponibilitate mare a producției și reprezintă baza pentru procese flexibile autooptimizante.

Premisa obligatorie este protecția fiabilă față de accesul neautorizat și interferențele electrice. Phoenix Contact a dezvoltat, de aceea, în continuare aplicaţiile pentru transmisia fără cablu, Ethernet şi PROFINET şi domeniul Security pentru utilizare industrială (de exemplu firewall-uri).

Independent și adaptiv

Operarea unor procese complexe, mai simplu și mai bine  

Operarea unor procese complexe, mai simplu și mai bine

Imaginați-vă: Configuraţia se modifică încă din timpul producției. Trebuie pusă în aplicare o variantă în planul construcției sau modificat numărul de bucăți al noului produs. Sau se va lua în considerare o posibilitate de producţie necunoscută până acum, de exemplu prin intermediul unui nou mijloc de producţie.

Sistemul reacționează fără întârziere, cu o adaptare corespunzătoare a procesului de producție. Aceasta este o idee de bază a Industrie 4.0: nu există un control centralizat, ci o cooperare inteligentă. Evenimentele neașteptate nu duc nici la pauze de producție și nici la reducerea calității. Producția de dimensiunea terenului 1 la costuri reduse ale producției de masă devine realitate.

Simplu de instalat

Trasabilitatea permanentă a procesării produselor  

Trasabilitatea permanentă a procesării produselor

Diminuați-vă costurile şi timpii de montaj prin cablarea rapidă şi fără erori.

Tehnologiile inovatoare de conectare, sistemele conectabile de instalare şi uneltele profesionale de la Phoenix Contact simplifică manipularea şi vă asigură un potenţial de economisire semnificativ pentru energie și date în procesul dvs. de instalare.

Pentru comunicarea fiabilă a tuturor dispozitivelor într-un sistem cooperant, Phoenix Contact oferă soluţii pentru reţele ethernet industriale, cum ar fi, de exemplu, PROFINET. Sistemele hibride de cablare combină cablarea reţelelor cu cablurile de alimentare. Pentru a cabla dispozitivele descentralizate sunt utilizaţi conectori pre-asamblați, care pot fi instalați în câmp, fără unelte.

Marcările profesionale sunt generate automat, prin preluarea datelor din CLIP PROJECT. Sunt compatibile cu sisteme inteligente de asset și engineering.

Simplu de operat

Suport utilizator asistat și scenarii de soluționare vizualizate  

Suport utilizator asistat și scenarii de soluționare vizualizate

Totul devine mai complex pentru utilizator? Nu. Gradul ridicat de inteligență şi capacitatea de învățare a sistemului fac ca informațiile necesare să fie oferite prioritar. Utilizatorul vizualizează, astfel, informaţii şi opţiuni necesare în situația lui actuală.

Mai mult decât atât, experiențele utilizatorului sunt analizate, pentru a îmbunătăți în continuare selecția viitoare a informaţiilor. Operarea şi luarea deciziei devine mai ușoară pentru el, nicidecum mai grea.

Eficient din punct de vedere al resurselor

punerea la dispoziție a resurselor, în funcție de necesități și automat  

punerea la dispoziție a resurselor, în funcție de necesități și automat

Atât utilizarea energiei, cât şi a materialului poate fi adaptată individual cu precizie. Sistemul recunoaște singur necesarul de energie actual şi optimizează alimentarea cu energie. Astfel este folosită numai energia care este cu adevărat necesară. Sustenabilitatea fabricii se oglindește pozitiv în bilanț și produce efecte asupra infrastructurii şi a logisticii producției.

Aici, Phoenix Contact acționează din convingere: angajamentul față de societate şi mediul înconjurător este unul dintre principiile noastre de bază.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Serviciu

Industrie 4.0

Producția inteligentă de mâine

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere