Parcuri eoliene

Parcuri eoliene

Cea mai bună conectare în rețea

Optimizați managementul conexiunilor de intrare cu soluțiile de comunicații și control pentru parcul eolian.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

  • Soluții pentru parcuri eoliene

    În telecomunicații vor avea loc schimbări dramatice. Mulți provideri lucrează de ani de zile să înlocuiască rețelele ISDN sau analoge, utilizate până acum, cu tehnologia All-IP.

Interacțiunea sistemelor dintr-un parc eolian devine din ce în ce mai complexă. Acolo unde a existat un ansamblu de sisteme, care a fost operat ca centrală electrică unică, parcurile eoliene de astăzi trebuie să acționeze ca centrală electrică omogenă în rețea.

Pentru a îndeplini întotdeauna directivele exigente referitoare la alimentarea în rețea, comunicația dintre sisteme trebuie să corespundă unor standarde semnificativ mai importante. Rezultatul este un circuit de control în buclă închisă complex, care comunică permanent cu rețeaua, pentru a reacționa la modificări cu conexiunea de intrare potrivită. De aceea, conexiunea la rețea prin DSL trebuie protejată împotriva accesului extern.

Avantajele dvs.

  • Managementul conform cu standardele al conexiunilor intrare, cu soluții și pentru retehnologizare
  • Comunicații sigure în caz de avarie, datorită tehnologiei redundante de rețea
  • Extindere flexibilă a sistemelor secundare, prin tehnologie modulară I/O și de comandă

Alimentare rețea

Componente pentru achiziția de date la alimentarea în rețea  

Transformatoarele de curent PACT RCP fac parte dintr-o soluție de retehnologizare pentru alimentare în rețea

Indiferent dacă este vorba despre structuri noi sau retehnologizare, cu soluțiile complete pentru managementul conexiunilor de intrare al turbinei eoliene, puneți în aplicare directivele locale în mod conform și, mai presus de toate, sunteți eficient.

De exemplu, transformatoarele de curent PACT RCP reprezintă punctul central al unei soluții de retehnologizare cu economie de timp, bazată pe achiziția de date la alimentarea în rețea.

Rețeaua parcului

Componente în tabloul de distribuție  

Componente fiabile pentru o disponibilitate mare a rețelei parcului

Rețelele parcurilor eoliene trebuie să fie proiectate în mod performant și, mai presus de toate, să fie sigure în caz de avarie. Indiferent dacă doriți să puneți în aplicare conexiunile radio sau cele prin cablu de rețea.

La Phoenix Contact găsiți, în acest sens, soluția adecvată: sisteme robuste de cablare sau aplicații WLAN flexibile. Totul pe baza electronicii industriale durabile, convingând prin costurile reduse de instalare și întreținere.

Stație meteorologică

Stâlp de măsurare a vântului  

Înregistrarea puterii și direcției vântului, pentru controlul eficient al parcului

Pentru exploatarea cât se poate de eficientă a parcurilor eoliene, de multe ori se instalează un stâlp propriu de măsurare a energiei eoliene. Datele colectate și procesate sunt transmise mai departe, la controlerul parcului, prin fibră optică sau radio.

Phoenix Contact oferă, în acest scop, sisteme pe bază de PROFINET, care oferă comunicații simple și permanente la toate nivelurile.

Sistemele de conectori M12 sunt ideale pentru conectarea senzorilor, indiferent de vreme.

Totul pentru cea mai bună legare în rețea

Redundanță și performanță ridicată sunt cuvinte cheie pentru legarea în rețea a turbinelor eoliene. Cu soluțiile noastre, aveți asigurate, la orice nivel, comunicații sigure la avarii și protejate împotriva accesului neautorizat, cu camera de comandă și cu rețeaua EVU. Astfel obțineți cele mai bune rezultate posibile, deoarece optimizați turbinele eoliene la cerințele de conexiune de intrare.

Legarea în rețea a turbinelor eoliene

Soluții pentru comunicații sigure, pentru camera de comandă și pentru rețeaua furnizorilor de energie

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere