Turn

Turn

Soluții complete inovatoare

Echipați-vă sistemele din turn cu soluții de la Phoenix Contact, în mod fiabil și durabil.

Înapoi la Turbine eoliene

Categorii

Turnul turbinei eoliene conține, pe lângă invertor și cablurile de date, semnal și putere, și infrastructura completă pentru serviciile din turbina eoliană, precum iluminatul sau platforma mobilă de întreținere. Acestea sunt sisteme care acționează, parțial, independent de controlerul principal, care trebuie să fie în continuare monitorizat și proiectat în conformitate cu standardele locale referitoare la siguranță.

Indiferent dacă este vorba despre cablarea invertorului, electronica din caseta de la bază, sistemele de iluminat sau de monitorizare - la Phoenix Contact găsiți soluții complete inovatoare pentru turnul turbinei eoliene.

Avantajele dvs.

  • Intervențiile în service se reduc, odată cu soluțiile de iluminat care nu necesită întreținere
  • Siguranță funcțională cu soluțiile Safety pentru sisteme autonome sau legate în rețea
  • Economisirea timpului, cu soluțiile inteligente de cablare

Cablare

Cablarea în turnul turbinei eoliene  

Soluții pentru o cablare fiabilă în turn

Pentru o cablare fiabilă în permanență a turnului turbinei eoliene, la noi găsiți o multitudine de soluții: atât pentru transmitere de semnale, cât și pentru transmitere de date și putere.

Prin cablurile asamblate în mod personalizat, timpii de instalare sunt reduși încă o dată, cablurile și conectorii putând fi adaptați la cerințe, în mod individual.

Iluminat

Iluminatul în turnul turbinei eoliene  

Soluții de iluminat cu intervenții reduse de întreținere și ușor de instalat

Soluțiile de iluminat de la Phoenix Contact conving prin operarea lor care necesită lucrări reduse de întreținere. Datorită tehnologiei de inserare speciale, iluminatul turnului poate fi cablat mai rapid și mai simplu, astfel încât să nu mai fie necesară intervenția electricienilor.

UPS-ul integrat garantează un iluminat suficient, în caz de urgență. Luminile de urgență nu sunt necesare, deoarece LED-urile economice pot fi alimentate fără probleme prin intermediul acestei baterii.

Platforme mobile de întreținere

Platforme mobile de întreținere  

Soluții sigure pentru o deconectare fiabilă în caz de urgență

Pentru a garanta siguranța oamenilor pe platformele mobile de întreținere, vă oferim sisteme autonome sigure, pentru o deconectare fiabilă, în caz de urgență.

Baza o reprezintă controlerele compacte modulare, care preiau funcțiile de monitorizare. Prin modulele radio RADIOLINE, este realizată comunicarea cu controlerul sistemului.

Tehnologie pentru sisteme secundare autonome și legate în rețea

Și în turnul turbinei eoliene este necesară o tehnologie robustă. Sistemele secundare cu funcționare parțial autonomă, precum platformele mobile de întreținere, pot fi echipate cu soluții de la Phoenix Contact, în mod fiabil și durabil.

Tehnologia de comandă modulară și un portofoliu extins de module I/O permit o extindere flexibilă a sistemelor, și retroactiv, de exemplu pentru înregistrarea datelor energetice pentru conexiunea de intrare. Iluminatul dispune de o cablare rapidă și, mai presus de toate, simplă.

Tehnologie pentru sisteme secundare autonome și legate în rețea

Tehnologie robustă pentru turn - de la cablare la iluminat și până la platforma mobilă de întreținere

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Soluții pentru iluminatul turnurilor

Sistem complet dintr-un singur tablou de distribuție

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere