Soluții pentru iluminatul turnurilor

Prezentare generală

Turnul unei turbine eoliene  

Iluminat de încredere al turnului, chiar și în situații de urgență

  • Un iluminat complet al zonelor de lucru și de evacuare din turbinele eoliene garantează siguranța personalului.
  • Phoenix Contact oferă un sistem complet de la surse de alimentare neîntreruptibilă la lumini LED.
  • Cu ajutorul sistemului, garantați numai lucrările confortabile pentru tehnicienii de service, ci și coborârea în condiții de siguranță în cazul unei pene de curent.

Aplicație

Pentru a garanta siguranța lucrătorilor la turbinele eoliene, turnurile trebuie să fie iluminate în condiții de siguranță. Normativul pentru proiectarea luminilor este 50308. Printre altele, acesta stabilește intensitățile luminoase necesare pentru zonele de lucru și de evacuare. Chiar și în prezent, mulți producători încă folosesc tehnologia luminilor fluorescente perimată, chiar dacă problemele apar în mod frecvent.

Pentru a aduce sistemul de iluminat la stadiul actual al tehnicii, vă oferim o soluție de iluminat pe bază de LED, care aproape că nu are nevoie de întreținere. Aceasta reduce efortul întreținerii și mărește, în același timp, eficiența. În acest context, Phoenix Contact a dezvoltat un sistem complet pentru iluminarea turbinelor eoliene, care acceptă și iluminatul rutelor de evacuare.

Soluție

Soluție completă iluminatul turnurilor  

Sistem complet pentru iluminatul turnurilor

Phoenix Contact oferă un sistem complet pentru iluminatul turnurilor dintr-un tablou de distribuție, cu o sursă de alimentare neîntreruptibilă centralizată, cablaje preasamblate, precum și module LED. Modulele LED sunt conforme cu normativul EN 50308 relevant și îndeplinesc cerințele clasei de protecție IP 65. Deoarece modulele LED au o durată de exploatare de 50.000 de ore, sistemul aproape că nu are nevoie de întreținere. Dacă se întâmplă ca un modul LED să se defecteze, acesta poate fi înlăturat și înlocuit simplu, datorită unui sistem de conectare conceput special. Nici măcar nu trebuie aprinse luminile.

În modulul LED este integrată o sursă de alimentare, astfel încât să poată opera la curent alternativ. Pentru sursele de alimentare centralizate, Phoenix Contact utilizează un UPS din familia de produse Quint cu tehnologie IQ. Bateria UPS-ului montat pe piciorul turnului poate fi înlocuită fără probleme și rapid. Astfel, personalul de service nu trebuie să urce în vârf, pentru a înlocui bateria dintr-un modul LED. Tehnologia IQ folosită permite comunicarea permanentă între sursa de alimentare și baterie. În acest fel, pot fi citite informațiile despre starea curentă de încărcare, capacitate și durata de exploatare rămase a bateriei. Această acțiune permite coordonarea rapidă a unităților de întreținere. De asemenea, nici tehnicianul de service nu mai trebuie să coboare pe turbină fără lumină.

Sistem de instalare QPD  

Directiva pentru joasă tensiune asigură stabilitatea rețelei

Instalare rapidă, pe baza unui arbore pentru cabluri care pot fi asociate

Sistemul consacrat de instalare QPD de la Phoenix Contact asigură interconectarea rentabilă a componentelor individuale. Soluția prezintă avantaje semnificată față de cablare, pe baza cutiilor de conexiuni pentru cabluri. Producătorul de turbine eoliene comandă de la Phoenix Contact arborele pentru cablaje pentru fiecare tip de sistem, deja confecționat. În final, acesta nu trebuie decât conectat, astfel că electricianul poate lipsi din locația asamblării. În acest fel, cablarea complexă și, prin urmare, lentă efectuată la fața locului se transformă într-o soluție rapidă Plug-and-Play.

Topologia pentru iluminatul turnurilor

Iluminatul dispune de o cablare rapidă

Avantajele dvs.

  • Planificare optimă a operațiunilor de service, grație monitorizării la distanță
  • Iluminare fără întreținere, grație LED-urilor cu o durată de exploatare de aproximativ 50.000 de ore
  • Instalare rapidă și simplă a soluțiilor de iluminat, fără unelte speciale
  • Iluminatul sigur al rutelor de evacuare, grație sursei de alimentare centralizate, asigurată de o sursă de alimentare neîntreruptibilă

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Soluții pentru iluminatul turnurilor

Sistem complet dintr-un singur tablou de distribuție

Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere