Microsisteme de energie eoliană

Microsisteme de energie eoliană

Totul dintr-o singură sursă

Bazați-vă pe experiența experților noștri și pe soluțiile complete scalabile pentru turbine eoliene în miniatură.

Microsistemele de energie eoliană (KWEA) reprezintă soluția perfectă pentru a genera energie regenerabilă, chiar și în cele mai stricte condiții referitoare la spațiu. Phoenix Contact vă oferă soluții complete, cu care vă puteți automatiza eficient întregul sistem. Accentul este pus pe rentabilitate și manipulare ușoară.

Cu ajutorul experților noștri în energie eoliană, aveți un partener de discuții competent, pentru toate întrebările referitoare la hardware, software, proiectare sau siguranță funcțională. Aceasta este baza pentru soluția dvs. personalizată.

Avantajele dvs.

  • Totul dintr-o singură sursă, cu tablouri de distribuție complete, pentru automatizare KWEA
  • Economisiți timpul de proiectare, prin funcțiile bloc pentru domeniul energiei eoliene
  • Turbina eoliană este în prim-plan, datorită întreținerii la distanță bazată pe web, prin dispozitivele terminale mobile

Soluții hardware complete

Soluții complete pentru industria eoliană, de la Phoenix Contact  

Soluții complete pentru controlul microsistemului dvs. de energie eoliană

Tot ceea ce aveți nevoie. Adaptat la KWEA-ul dvs., găsiți la noi totul pentru tabloul de distribuție al turbinei eoliene: controlere, sisteme I/O, protecție la supratensiune, sisteme de conectori, surse de alimentare, tehnologii de rețea și multe altele.

Cu ajutorul cunoștințelor noastre extinse, rezultă o soluție completă, care reduce semnificativ efortul cu proiectarea, instalarea și întreținerea.

Funcții bloc pentru turbine eoliene

Librării de funcții bloc pentru energie eoliană  

Programare simplificată prin funcțiile bloc pre-programate

Economisiți timp la programarea KWEA. În librăria de funcții bloc Wind Power Control Library (WPCL) am adunat cele mai importante funcții de care aveți nevoie pentru automatizarea turbinei dvs. eoliene.

Astfel puteți integra, simplu și rapid, dispozitivele de câmp și le puteți accesa, pe componente, în timpul funcționării

Acces mobil la sistem

Tabletă pentru monitorizarea stării turbinelor eoliene  

Starea sistemului dvs. sub observație

Fiți întotdeauna la curent, și cu dispozitivele terminale mobile, cu privire la starea turbinei eoliene.

Phoenix Contact vă oferă un concept de întreținere la distanță bazat pe web, care reprezintă toți parametrii relevanți, care controlează gestionarea utilizatorilor și permite accesul la funcțiile sistemului.

Prin intermediul unei cartele SIM globale, în acest fel oferiți mai multă disponibilitate pentru turbina dvs. eoliană, la nivel de regiune.

Soluții complete pentru microsisteme de energie eoliană

În portofoliul larg al firmei Phoenix Contact găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru un KWEA automatizat eficient. Punctul nodal central este întotdeauna tehnologia de comandă construită modular și robust, precum și sistemul I/O. Astfel rămâneți flexibil în timpul operării sau retehnologizării sistemului.

Soluții complete pentru microsisteme de energie eoliană

Soluții pentru o automatizare eficientă a microsistemelor de energie eoliană

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere