Pală de rotor

Pală de rotor

Monitorizarea continuă a stării

Utilizați soluții fiabile pentru creșterea randamentului instalației dumneavoastră.

Înapoi la Turbine eoliene

Categorii

  • Soluții pentru identificarea gheții

    Sistemul de identificare a gheții de la Phoenix Contact măsoară grosimea depunerii de gheață de pe palele rotorului și asigură funcționarea fiabilă a turbinei eoliene.

  • Soluții pentru monitorizarea palelor de rotor

    Rotor Blade Tension Monitoring (RBTM - Monitorizarea Tensiunii în Palele Rotorului) de la Phoenix Contact monitorizează permanent vibrațiile din palele rotorului unei turbine eoliene.

Odată cu creșterea permanentă a diametrului rotoarelor, monitorizarea stării palelor de rotor devine o acțiune tot mai sensibilă. Monitorizarea corespunzătoare crește eficiența instalației și îndeplinește funcții de siguranță importante pentru protejarea turbinelor eoliene împotriva daunelor.

Avantajele dumneavoastră

  • Disponibilitatea maximă a turbinelor eoliene cu componente robuste chiar și în condiții extreme
  • Ușor de integrat în sistemele existente datorită interfețelor deschise
  • Lucrări de întreținere planificabile și adaptarea parametrizării prin acces de la distanță

Monitorizarea palelor de rotor cu Blade Intelligence

Noile tehnologii și senzorii wireless permit un management sustenabil și eficient al întreținerii, dar în același timp și o modernizare eficientă a turbinelor mai vechi.

Cu soluția noastră de monitorizare a palelor care combină sistemul de identificare a gheții, măsurarea descărcărilor atmosferice și monitorizarea sarcinilor, se poate ține sub control starea palelor de rotor și se poate reacționa din timp la evenimente. Soluția noastră este disponibilă în diferite variante și poate fi integrată cu încredere chiar și ulterior în sistemele existente.

Topologia Blade Intelligence  

Monitorizarea stării prin tehnologie inovatoare de măsurare

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere