Grup motopropulsor

Grup motopropulsor

Inima sistemului dvs.

Monitorizați și controlați grupul motopropulsor pentru disponibilitate maximă și uzură minimă.

În cazul sistemelor de acționare, grupul motopropulsor este inima turbinei eoliene. Printr-o monitorizare continuă și control optimizat, nu numai că îmbunătățiți disponibilitatea sistemului, ci și micșorați gradul de uzură al componentelor.

Pe lângă sistemul clasic Condition Monitoring pentru monitorizarea vibrațiilor, astăzi este necesară monitorizarea fiabilă a unei serii de alți parametri. Pe lângă soluțiile de monitorizare a stării, Phoenix Contact furnizează un portofoliu larg de produse, pentru conectarea și monitorizarea curenților pe generator.

Avantajele dvs.

  • Monitorizarea sigură a stării, cu soluții de măsurare cu rezistență CEM, pentru toți parametrii relevanți
  • Tehnologie de conectare fiabilă, cu modelele robuste din metal sau plastic
  • Întreținere redusă, prin monitorizarea componentelor în funcție de stare

Monitorizare

Soluție pentru monitorizarea grupului motopropulsor  

Sisteme de conectori, pentru o transmisie fiabilă de date

Monitorizarea grupului motopropulsor înseamnă, în ziua de astăzi, mai mult decât monitorizarea vibrațiilor: și temperaturile și turațiile pe diferite tronsoane sunt la fel de importante.

Din punct de vedere al CEM, preluarea de date este dificilă, în special pe generator. De aceea, trebuie să existe și siguranță funcțională, în numeroase domenii.

Sistemele speciale de conectori de la Phoenix Contact garantează, în acest caz, transmisia sigură de date.

Distribuția curenților mari

Soluție pentru distribuția curenților mari  

Conectori pentru medii dificile, pentru utilizare în condiții solicitante

Transmisia de putere de la generator la invertor impune cerințe exigente asupra componentelor utilizate.

Soluțiile de cablare precum HEAVYCON EVO au fost dezvoltate împotriva vibrațiilor puternice și variațiilor mari de temperatură, fiind ideale pentru transmiterea de putere, date și semnal în turbina eoliană.

Structura modulară permite asamblarea specifică clientului, cu care acesta poate micșora timpii și costurile semnificativ, la construcția sistemului.

Sistem de frânare

Soluție pentru conectarea sistemelor de frânare  

Soluții robuste de cablare pentru conectarea sistemelor de frânare

Pentru controlul inteligent al unei frâne, stările curente trebuie monitorizate. De aceea, comanda și evaluarea trebuie să se facă prin controlerul sistemului.

Prin intermediul unei frâne inteligente, nu numai că poate fi mărită durata de viață a pieselor de uzură, dar și planificarea întreținerii poate fi îmbunătățită.

Cu componentele robuste pentru cablare în câmp, Phoenix Contact oferă soluția ideală pentru conectarea sistemelor de frânare.

Sistem eficient Condition Monitoring pentru durate de viață mai mari

Grupul motopropulsor, împreună cu generatorul conectat, necesită un sistem Condition-Monitoring cuprinzător, pentru a preveni avariile costisitoare. În același timp, acesta își generează propriile condiții mecanice și CEM pentru stările de mediu în care tehnologia utilizată trebuie să reziste. De aceea, este ideal pentru sistemele robuste de monitorizare de la Phoenix Contact.

Condition Monitoring pentru grupul motopropulsor

Soluțiile de monitorizare de la Phoenix Contact păstrează chiar și condițiile de mediu dificile, în starea grupului motopropulsor

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere