Siguranța sistemului

Siguranța sistemului

Mergeți la sigur

Integrați siguranța funcțională în turbina dvs. eoliană în mod fiabil, conform și simplu.

În Europa s-a stabilit prin lege că fiecare turbină eoliană trebuie să îndeplinească cerințele directivei Mașini. Astfel, siguranța funcțională este parte integrantă din fiecare parte a turbinei eoliene, chiar și pe parte de hardware și software.

Prin portofoliul său cuprinzător de produse și servicii de siguranță, Phoenix Contact oferă soluția potrivită pentru fiecare domeniu și dimensiune de sistem, pentru a alinia aplicația eoliană cu directivele. Experții noștri în siguranță vă ajutp cu produse și consiliere, în toate etapele planificării, până la punere în funcțiune sau la o retehnologizare.

Avantajele dvs.

  • Sisteme Safety flexibile, cu soluții hardware și software certificate TÜV
  • Turațiile și stările de repaus mereu în vedere, datorită dispozitivelor de comutare independente de controler
  • Rețele securizate, prin conceptul fiabil de Security, până la camera de comandă

Procesarea sigură a valorilor analogice

Captură de ecran software SAFE AI, certificat TÜV  

Software certificat, pentru punerea în aplicare a funcțiilor de securitate

Cu pachetul de soluții SAFE AI, nu mai aveți nevoie de ansambluri I/O analogice legate de securitate, pentru a procesa semnale mai sigure, de exemplu, cele provenite de la măsurarea energiei eoliene. Acest lucru are loc prin software-ul certificat TÜV.

Astfel pot fi puse în aplicare funcții de siguranță până la SIL 3 și PL e, în turbina dvs. eoliană. Consultarea cu experții noștri de securitate pentru domeniul energiei eoliene completează pachetul.

Securitate rețea

Software pentru securitatea rețelei  

Soluții de protecție a sistemelor împotriva accesului neautorizat

Comunicațiile provenite de la SEE prin internet trebuie să satisfacă cerințele în creștere. Astfel, operatorii, managementul și service-ul au cerințe diferite pentru accesul online.

Cu soluțiile de comandă descentralizată de la distanță, pe baza routerelor noastre de securitate MGUARD cu firewall integrat, vă protejați sistemele în mod fiabil, împotriva accesului neautorizat. În acest scop, software-ul adecvat se asigură de alocarea drepturilor corecte la diferiți utilizatori.

Monitorizarea sigură a stărilor

Componente pentru monitorizarea sigură a stărilor  

Componente pentru o monitorizare sigură a stării de repaus și a turațiilor

Într-o turbină eoliană, toți senzorii și componentele mobile trebuie să fie monitorizate continuu. Printre acestea se numără o procesare sigură a valorilor digitale, precum și monitorizarea stării de repaus și a turațiilor.

Astfel vă proiectați soluțiile de monitorizare, de exemplu pentru sistemul Pitch sau Yawing.

Monitorizarea sigură a turbinei eoliene

Monitorizarea sigură a diferitelor semnale este o premisă a controlerelor turbinei eoliene. Cu portofoliul corespunzător de produse Safety de la Phoenix Contact, puneți în aplicare și cerințele complexe ale directivei Mașini.

Monitorizarea sigură a turbinei eoliene

Cu soluțiile Safety de la Phoenix Contact îndepliniți cerințele complexe ale directivei Mașini

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere