Automatizarea sistemelor

Automatizarea sistemelor

Creșterea disponibilității sistemului

Utilizați platforma noastră pentru automatizări fără limite.

Phoenix Contact oferă soluții inteligente, cu care pot fi automatizate în mod eficient atât aplicații parțiale și turbine complete eoliene, cât și parcuri eoliene. Cu soluțiile pentru controlere și software-uri de la Phoenix Contact rămâneți competitivi și puteți reacționa în mod flexibil la circumstanțele aflate în schimbare dinamică.

Avantajele dumneavoastră

  • Performanță în timp real, specifică CLP-ului, și consecvența datelor, inclusiv pentru limbaje de nivel înalt și coduri pe bază de modele
  • Conectare inteligentă în rețea prin conexiune cloud și integrarea standardelor de comunicare actuale și viitoare
  • Dezvoltarea rapidă a aplicațiilor: mai mulți dezvoltatori lucrează independent în diferite limbaje de programare

Integrarea subsistemelor

Peisaj cu rotor eolian  

Disponibilitatea ridicată a turbinei eoliene

Creșteți disponibilitatea sistemelor prin utilizarea soluției de control cu procesor multicore.

Reduceți cheltuielile dvs. cu hardware-ul prin renunțarea la un controler separat pentru procesarea datelor, destinat pentru sistemele de condiționare.

Dezvoltarea eficientă a sistemelor

PLCnext Engineer pe ecranul calculatorului  

Dezvoltarea sistemelor în bază de modele

Modelați turbina dvs. eoliană în Matlab Simulink și diagnostizați modelele dvs., inclusiv depanarea, fără licență Matlab în platforma noastră software modulară.

Această platformă software accelerează munca de proiectare prin reutilizarea modulelor de automatizare specifice aplicațiilor și prin programarea orientată pe obiecte.

Modularizare la toate nivelele

Grație platformei noastre deschise de control PLCnext Technology, aplicațiile simple și cele dezvoltate în limbaj de nivel înalt pot fi ușor integrate în sistemul dvs. global.

Actualizarea sau întreținerea modulelor individuale se poate face chiar și în timpul exploatării. Dumneavoastră decideți unde (pe ce core) va fi pus accentul și în sincron cu care task fi executată secvența de program.

Platforma pentru automatizări fără limite

PLCnext Technology constituie baza noii platforme deschise de control de la Phoenix Contact. Aceasta oferă un portofoliu complex cu componente compatibile între ele, ce permite o proiectare rapidă și de încredere, precum și adaptarea simplă la cerințele individuale ale beneficiarului prin integrarea software-ului cu sursă deschisă, a aplicațiilor și a tehnologiilor viitorului. Se pot realiza noi modele de afaceri pe bază de IoT prin conexiune directă la servicii și baze de date, bazate pe cloud.

Alt Tag  

Platformă pentru automatizări fără limite

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere