Parcuri eoliene offshore

Parcuri eoliene offshore

Pentru condiții solicitante

Bazați-vă pe soluțiile robuste și fiabile pentru utilizare în cele mai vitrege condiții de mediu.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

  • Soluții pentru măsurarea descărcărilor atmosferice

    Sistemul de monitorizare a descărcărilor atmosferice LM-S (Lightning Monitoring System) de la Phoenix Contact asigură o posibilitate mai bună de planificare a intervențiilor de întreținere în turbinele eoliene.

Turbinele eoliene offshore oferă cele mai mari randamente, dar trebuie să satisfacă cele mai exigente cerințe: vibrații, variații de temperatură, ceață salină. De aceea, Condition Monitoring și disponibilitatea maximă sunt extrem de importante, din cauza costurilor extreme cu întreținerea.

Cu soluțiile de automatizare de la Phoenix Contact vă echipați turbinele eoliene offshore, în mod fiabil, și beneficiați, în fiecare etapă, de cunoștințele experților noștri în energie eoliană. Astfel puteți folosi sistemele cât se poate de eficient și aveți întotdeauna sub observație toți parametrii.

Avantajele dvs.

  • Întotdeauna informat, prin protecția la supratensiune și evaluarea online
  • Sigur la avarii, datorită conceptului redundant de control
  • Cablare fiabilă, datorită tehnologiei de conectare robuste și atașabile

Protecție la supratensiune

Turbină eoliană pe timp de furtună  

Protecție la supratensiune protejează sistemul împotriva daunelor provocate de loviturile de trăsnet

Deteriorarea provocată de loviturile de trăsnet, în cazul unei turbine eoliene offshore, este extrem de costisitoare, din cauza accesului limitat.

Cu soluțiile complete de la Phoenix Contact pentru protecție la supratensiune și cu Condition Monitoring, aceste costuri sunt menținute la un nivel cât se poate de redus.

Protecția la supratensiune POWERTRAB vă protejează echipamente electrice, în mod fiabil. Sistemul de monitorizare descărcări atmosferice LM-S monitorizează palele de rotor la descărcările atmosferice și vă informează imediat online.

Concepte redundante

Controlere de mare putere în tabloul de distribuție  

Concept de comandă redundant, pentru disponibilitate maximă

Sistemele de automatizare sigure la avarii sunt obligatorii în cazul turbinelor eoliene din domeniul offshore. Soluția: concepte de comandă cu structură redundantă, pe baza controlerului de mare putere, RFC 460R.

Astfel vă asigurați, chiar și în cazul parcurilor eoliene extinse, de faptul că automatizarea funcționează întotdeauna, deoarece, în cazul lipsei unui controler, se trece imediat la următorul.

tehnologie de conectare

Tehnologie de conectare de la Phoenix Contact  

Tehnologie de conectare robustă, pentru condiții vitrege de mediu

De la conectorii atașabili pentru medii dificile, în versiune din metal sau plastic, până la blocurile terminale modulare rezistente la ceața salină, pentru aproape orice secțiune și cu tehnologie de conectare ergonomică - în calitate de expert în tehnologia de conectare, vă oferim tehnologia potrivită și pentru turbina dvs. eoliană offshore.

Avantajele dvs.: economisiți timp și bani prin tehnologii de conectare compacte și simplu de operat, de la senzori până la camera de comandă.

Control sigur de la distanță în zona offshore

Protocoale standardizate și soluții de securitate, care garantează comunicațiile sigure. Cu ajutorul Phoenix Contact, realizați o revizie predictivă și o optimizare a proceselor, astfel economisind costurile.

Monitorizați turbinele eoliene și parcurile eoliene, cu tehnologie de control la distanță și librăriile de software. Astfel sunteți informat în orice moment cu privire la toate valorile măsurate generice. Utilizarea unor protocoale precum ODP sau IEC 60870-5-101/104 permite legarea în rețea a turbinelor eoliene cu sistemul de control.

Control de la distanță în zona offshore

Soluții pentru o comunicare sigură între turbinele eoliene offshore și sistemul de control

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Sistem de monitorizare descărcări atmosferice LM-S

LM-S monitorizează parcul eolian din Guangxi, cu o putere de 1,5 megawați.

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere