Nacela

Nacela

Exploatarea vântului în mod optim

Orientați cât se poate de bine turbina eoliană după vânt și, astfel, măriți randamentul.

Pentru a orienta nacela în mod optim după vânt, numeroase componente trebuie să fie angrenate. Datele din măsurarea vântului sunt analizate continuu și comparate cu comportamentul sistemului.

Prin monitorizarea sigură a stărilor, se poate garanta că turbina eoliană este orientată întotdeauna în mod optim și că este generat cel mai bun randament posibil. Pe lângă operarea fiabilă a sistemului, la nevoie trebuie să fie posibilă realizarea unei stări sigure pentru lucrările de service.

Avantajele dvs.

  • Orientare fiabilă după vânt, datorită sistemelor de control cu disponibilitate mare
  • Preluare optimă de date pentru orientare spre vânt, cu soluțiile pentru măsurarea vântului
  • Protecție pentru oameni și mașină, datorită sistemelor de siguranță performante

Orientare după vânt

Soluție pentru orientare după vânt  

Soluții personalizate referitoare la Yawing

Asigurați orientarea optimă spre vânt, cu comanda eficientă a motoarelor.

Pentru toate activitățile referitoare la Yawing, la Phoenix Contact găsiți soluții personalizate, de la cablare robustă cu conectori pentru medii dificile la sisteme de control.

Măsurarea vântului

Soluție pentru măsurarea vântului  

Prin intermediul stâlpilor de măsurare a vântului, înregistrați intensitatea și direcția vântului

Informațiile despre intensitatea și direcția vântului sunt esențiale pentru funcționarea unei turbine eoliene. De aceea, siguranța funcțională și fiabilitatea maximă a componentelor joacă un rol imens.

Vă oferim soluții complete, cu care sunteți informat în orice moment cu privire la toate dimensiunile relevante. Procesarea datelor se poate face atât pe bază de hardware, cât și pe bază de software, de exemplu, cu procesarea sigură a valorilor analogice SAFE AI.

Protecție și securitate

Transmisie centrală eoliană  

Cu produsele Safety, puneți în aplicare funcțiile de securitate din sistemul dvs., în mod eficient

Monitorizarea sigură a stării reprezintă o asigurare pentru viața tehnicianului de service din cadrul turbinei eoliene.

Cu ajutorul dispozitivelor de comutare de siguranță, puneți în aplicare, în mod simplu, aplicațiile de oprire de urgență, de exemplu. Acestea sunt adaptabile individual, permițând combinația mai multor funcții de securitate.

Soluțiile Safety de la Phoenix Contact sunt ideale nu numai pentru sisteme legate în rețea, ci și pentru aplicații de sine stătătoare.

Soluții pentru monitorizarea complexă a sistemelor

Pentru a prelungi cât se poate de mult durata de exploatare a unor componente precum transmisia și generatorul, condițiile de exploatare trebuie respectate în mod optim.

Prin urmare, trebuie înregistrată o multitudine de valori măsurate de senzori, pe baza cărora este monitorizată starea controlerului sistemului. De aceea, dispozitivele de siguranță, precum și sistemele de măsurare a vântului trebuie să fie integrate perfect în sistem.

Soluții pentru monitorizarea complexă a sistemelor

Soluții pentru monitorizarea stării sistemului dvs., cu care prelungiți durata de exploatare a unor componente precum transmisia și generatorul

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere