Invertoare și alimentare rețea

Invertoare și alimentare rețea

Alimentare conformă cu standardele

Cu soluțiile complete pentru managementul alimentării, puteți interveni în mod flexibil asupra evenimentelor din rețea.

Înapoi la Turbine eoliene

Categorii

Intrarea energiei generate în rețeaua de alimentare este supusă în prezent unor cerințe mai stricte decât acum câțiva ani. Pentru a asigura stabilitatea rețelei, aproape fiecare țară a înăsprit foarte mult cerințele pentru conectare la rețea. De aceea, fiecare SEE, respectiv fiecare parc eolian are nevoie de un management separat al conexiunilor de intrare.

Phoenix Contact oferă soluții complete pentru managementul conexiunilor dvs. de intrare și pentru monitorizarea rețelei, astfel încât să îndepliniți cerințele cu sisteme conforme.

Avantajele dvs.

  • Conectați electronica de putere în mod sigur, cu soluții pentru fiecare secțiune
  • Protecție a sistemului cu service simplu, datorită funcției de interogare la distanță
  • Alimentare conformă cu regulamentele, cu soluții pentru managementul conexiunilor de intrare

Tehnologie de conectare

Tehnologie de conectare de la Phoenix Contact  

Tehnologie de conectare potrivită pentru dimensiunea sistemului dvs.

Trebuie respectate cerințele CEM sporite, bazate pe invertoare, cu privire la comunicațiile de date și semnale.

În acest sens, tehnologia de conectare prin plăci cu circuite imprimate trebuie să fie proiectată corespunzător și să fie capabilă să transmită curenți de până la 125 A.

Indiferent de mărimea sistemului pus în aplicare sau de standardele locale care trebuie respectate, aici găsiți tehnologia potrivită.

Protecție și distribuție

Componente pentru protecție împotriva loviturilor de trăsnet  

Protecție fiabilă împotriva deteriorării din cauza loviturilor de trăsnet

Turbinele eoliene sunt periclitate de loviturile de trăsnet, din cauza locației lor expuse.

Cu POWERTRAB, Phoenix Contact oferă un paratrăsnet pentru curenți mari extrem de robust, de Tip 1, care vă protejează sistemul în mod fiabil împotriva deteriorărilor provocate de tensiunile de descărcare.

Pentru distribuția rapdă și ușoară a curenților mari în aparatura dvs. electronică, în gama CLIPLINE complete găsiți soluția adecvată pentru fiecare cerință.

Alimentare rețea

Stație de transformatoare la piciorul unei turbine eoliene  

Soluții complete pentru alimentare în rețea

De la retehnologizare până la structuri noi: cu soluțiile complete de la Phoenix Contact pentru alimentarea în rețea a turbinei eoliene, respectați directivele locale și, mai presus de toate, sunteți eficient.

De exemplu, transformatoarele de curent PACT RCP reprezintă punctul central al unei soluții de retehnologizare cu economie de timp, bazată pe achiziția de date la alimentarea în rețea.

Alimentare conformă cu energie, în orice moment

Astăzi, o turbină eoliană trebuie să îndeplinească și sarcina de a contracara fluctuațiile de tensiune și, astfel, de a mări stabilitatea rețelei. Aceasta trebuie să îndeplinească cerințele referitoare la conexiunea în rețea care sunt impuse, de exemplu, în Germania, de standardul VDE-AR-N 4105. Și trebuie să integreze o protecție a rețelei și a sistemului, care să înregistreze valorile de stare ale rețelei și, dacă este cazul, să efectueze opriri de urgență după o procedură stabilită.

Conform acestor cerințe, operarea turbinei eoliene trebuie să fie asigurată permanent, iar rețeaua trebuie monitorizată simultan, în mod continuu. Cu soluțiile pentru managementul conexiunilor de intrare de la Phoenix Contact puteți monitoriza continuu rețeaua de alimentare și, astfel, controlerul sistemului poate reacționa la evenimentele din rețea.

Soluție pentru alimentare în rețea, conformă cu standardele

Cu soluțiile pentru managementul conexiunilor de intrare de le Phoenix Contact reacționați în mod flexibil la evenimentele din rețea

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere