Echipare electrică

Echipare electrică

Automatizare eficientă

Componentele potrivite asigură o automatizare permanentă - de la senzori la camera de comandă.

Pentru automatizarea permanentă a turbinelor eoliene de la senzori la camera de comandă, este necesară o tehnologie deosebit de robustă și performantă. Phoenix Contact oferă soluții inteligente, cu care puteți automatiza atât aplicațiile parțiale, cât și turbinele eoliene complete, până la parcul eolian, în mod fiabil și eficient.

Baza acestor soluții industriale o reprezintă produsele care au fost dezvoltate special pentru condiții dificile și care interacționează perfect, precum protecția la supratensiune, tehnologia de conectare, controlerele, sistemele I/O, software-ul sau tehnologia de rețea.

Avantajele dvs.

  • Un partener de discuții pentru orice, datorită portofoliului extins
  • Automatizare permanentă cu componentele coordonate
  • Economisirea resurselor, datorită asistenței profesionale în proiectare

Proiectare

Angajați la proiectarea unei aplicații de energie eoliană  

În timpul proiectării, vă asistăm cu privire la turbina dvs. eoliană

Cu ajutorul cunoștințelor noastre și experienței îndelungate, preluăm cu plăcere proiectarea pentru aplicația dvs. de energie eoliană: de la programarea turbinei eoliene la Rapid Prototyiping, până la vizualizarea unui întreg parc eolian.

În acest scop, vă oferim conceptele noastre extinse pentru protecția sistemelor dvs. împotriva deteriorării provocate de tensiunile de descărcare.

Hardware

Componente pentru automatizarea turbinei eoliene  

Componente hardware performante și fiabile

Extrem de performante și fiabile: așa sunt componentele noastre pentru industria eoliană.

De exemplu, controlerele AXIOCONTROL și AXIOLINE I/O, de exemplu, sunt deosebit de rezistente la vibrații și ideale pentru utilizare, chiar și în butuc.

Phoenix Contact vă oferă, pentru fiecare domeniu de automatizare al turbinei dvs. eoliene, hardware-ul adecvat: tehnologie de rețea, controlere Safety, protecție la supratensiune, tehnologie de conectare și multe altele.

Software

Librării de funcții bloc pentru energie eoliană  

Proiectare simplificată, datorită funcțiilor bloc pre-programabile

Economisiți timp la proiectarea, actualizările și adaptările din programarea operării turbinei eoliene.

Librăriile de funcții bloc, precum Wind Power Control Library (WPCL) simplifică semnificativ integrarea funcțiilor specifice turbine eoliene, precum și accesul web la sistemul dvs.

Tehnologie inspirată pentru domeniul energiei eoliene

De la butuc la inelul colector și caseta de sus, până la managementul parcului eolian: pentru fiecare locație puteți găsi la noi soluția potrivită, personalizată în funcție de cerințe specifice.

Astfel, toate componentele interacționează perfect și, astfel, formează un sistem permanent de automatizare pentru proiectul dvs. din domeniul energiei eoliene. Avantajele dvs.: un partener de discuții cu experiență, pentru toate întrebările legate de echipările electrice.

Echipare electrică pentru turbine eoliene

Echipare electrică pentru automatizarea turbinei eoliene

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere