Transportul și distribuția apei

Transportul și distribuția apei

Alimentare fiabilă cu apă

Reduceți la minimum pierderile de apă, cu soluțiile complete de la monitorizarea la distanță până la managementul scurgerilor.

Pentru ca apa potabilă să fie disponibilă în mai multe locuri, este necesară adesea o rețea de alimentare cu ramificații extinse. În acest caz, accesul continuu la toate sistemele este imperativ pentru control și monitorizare.

Phoenix Contact furnizează soluții complete de la monitorizarea la distanță la sistemul de management al scurgerilor, pentru reducerea la minimum a pierderilor de apă.

Avantajele dvs.

  • Biblioteca de procese orientată spre utilizator pentru gospodărirea apelor, pentru automatizarea eficientă a sistemelor dvs.
  • Funcții bloc pregătite în prealabil pentru numeroase elemente de câmp și funcții
  • Management eficient pe durata de viață, datorită funcțiilor bloc cu utilizare simplă

Sursă de alimentare neîntreruptibilă în rețeaua de distribuție

Tablou de distribuție cu sursă de alimentare neîntreruptibilă  

Sursă de alimentare permanentă pentru componentele descentralizate ale sistemului

Pe drumul parcurs de apă până la consumator trebuie monitorizate diferite stații din rețeaua de distribuție. În special în cazul componentelor descentralizate ale sistemului, alimentarea permanentă cu curent este importantă.

Vă oferim surse de alimentare neîntreruptibilă și baterii în funcție de aplicație, cu tehnologie IQ integrată pentru monitorizarea duratei de viață a bateriei, până la sistemul de control.

Monitorizare fără cablu a rezervorului de apă

Rezervor de apă potabilă  

Conectarea rezervorului de apă la camera de comandă, prin tehnologie radio

Rezervorul înalt și rezervorul de transfer pentru apa potabilă sunt distribuite pe zone mari, de multe ori inaccesibile. Este necesară monitorizarea sectoarelor descentralizate, pentru a asigura alimentarea cu apă.

Cu soluțiile de la Phoenix Contact puteți realiza cu ușurință conectarea până în camera de comandă, prin tehnologie radio.

Reglare orientată spre consum a presiunii, pentru reducerea pierderilor de apă

Scurgeri dintr-o conductă  

Reduceți la minimum pierderile prin scurgeri, cu ajutorul reglării presiunii

Prin modificarea zilnică a cantității de apei potabile preluată din rețea, debitul și presiunea din conductă sunt extrem de importante la luarea în considerare a pierderilor prin scurgere.

Împreună cu partenerii săi, Phoenix Contact a dezvoltat o soluție pentru reducerea la minimum a pierderilor din conductă, care se bazează pe un management al presiunii independent de cantitatea preluată.

Soluții pentru rețeaua de distribuție a apei

Într-o rețea de distribuție a apei, monitorizarea și controlul continue ale stațiilor exterioare sunt esențiale. Phoenix Contact oferă soluții speciale pentru managementul scurgerilor și al conductelor aflate la distanță, pe baza tehnologiei de comandă modulară.

Pentru transmisia datelor se utilizează diferite medii, precum SHDSL, tehnologie radio și de telefonie mobilă. Soluțiile pot fi extinse modular și, grație parametrizării în locul programării, pot fi puse în funcțiune cu ușurință.

Topologie: soluții pentru rețeaua de distribuție a apei

Tehnologie de comandă modulară pentru managementul scurgerilor și al conductelor aflate la distanță

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere