Extracția apei

Extracția apei

Asigurarea alimentării

Monitorizați și controlați procesu de epurare a apelor potabile, cu soluțiile dezvoltate de Phoenix Contact.

Înapoi la Alimentare cu apă potabilă

Categorii

Apa potabilă este extrasă din diferite surse, ca de exemplu din apele subterane și cele de suprafață. În funcție de calitatea apelor subterane și de suprafață, sunt determinate diferite proceduri de tratare pentru alimentarea cu apă potabilă.

Phoenix Contact oferă soluții pentru diferite aplicații. Printre acestea se numără și monitorizarea fiabilă și controlul câmpurilor de puțuri descentralizate, turnurile de extracție și rezervoarele de apă, grație comunicării standardizate la distanță.

Avantajele dvs.

  • Conversia protocolului din IEC 60870-5-104, IEC 60870-5-101, Modbus/RTU, Modbus/TCP în IEC 60870-5-104 sau IEC 60870-5-101
  • Integrare simplă a stațiilor descentralizate în rețeaua de sisteme, grație funcțiilor bloc programate în prealabil
  • Gestionare inteligentă a rezervoarelor, grație controlerului convertizorului de frecvență.

Gestionare inteligentă a capacității, cu Waterworx

Puțuri de apă potabilă cu tablou de distribuție  

Controlul pompelor de puțuri cu Waterworx

Pentru a atinge o capacitate optimă a pompelor de puțuri la extracția apelor subterane, este necesară o gestionare inteligentă a rezervoarelor.

Cu funcțiile din biblioteca Waterworx puteți obține un control dedicat al convertizorului de frecvență și, astfel, un debit reglabil.

Disponibilitate maximă a sistemelor

Turn de extracție a apei  

Soluții pentru o disponibilitate ridicată a sistemului

Pentru a controla procesele de tratare a apei potabile din apele de suprafață, este necesară procesarea fiabilă a datelor valorilor măsurate, ca de exemplu turbiditate, valoare pH, conductivitate și temperatură.

Cablarea cu fibră optică de viitor, conceptul comprehensiv de protecție la supratensiune și rețeaua Ethernet redundantă permit o disponibilitate ridicată a sistemelor.

Conversia protocolului pentru tehnologia de control la distanță

Captură de ecran Resygate Webtool  

Conversie simplă în protocoalele uzuale de control la distanță

Cu tehnologia la distanță de la Phoenix Contact, monitorizați fiabil stațiile descentralizate, ca de exemplu filtrarea pe maluri.

Convertorul de protocol Resygate traduce numeroase protocoale de comunicații cunoscute în protocolul de control la distanță standardizat și, astfel, economisește costurile semnificative pentru interfețele din sistemul de control.

Conversie economică a protocolului

Transmiteți datele de proces cumulate de la diferite stații radio la camera de comandă, prin comunicații standardizate la distanță, precum IEC 60870-5-104.

Convertorul de protocoale Resygate adună datele și le transmite la camera de comandă, în condiții de siguranță. Astfel monitorizați permanent toate stațiile exterioare.

Topologie: conversie economică a protocolului

Conversia protocolului din IEC 60870-5-104, IEC 60870-5-101, Modbus/RTU, Modbus/TCP în IEC 60870-5-104 sau IEC 60870-5-101

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere