Tratarea apelor uzate

Tratarea apelor uzate

Aplicația dvs. determină soluția

Bazați-vă pe soluțiile comprehensive pentru o tratare eficientă energetic și sigură a apei uzate.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

 • Măsurarea afluxului
  Măsurarea afluxului

  Phoenix Contact oferă soluții de comandă pentru sistemele de evacuare a apelor pluviale și pompele de apă uzată, precum și funcții bloc și componente pentru managementul motorului.

 • Pretratare mecanică
  Pretratare mecanică

  Soluțiile de control și comunicare de la Phoenix Contact asigură desfășurarea fără probleme a etapei de pretratare mecanică.

 • Epurare biologică
  Epurare biologică

  Funcțiile bloc, aparatele de măsurare a energiei, componentele de rețea și tehnologia de comandă de la Phoenix Contact contribuie la o epurare biologică eficientă.

 • Decantare
  Funcționare fiabilă a sistemului

  Phoenix Contact oferă soluții pentru o funcționare fără întrerupere și o comunicare de date fără cablu, pentru componente mobile sau greu accesibile ale sistemului.

 • Epurarea nămolului
  Epurarea nămolului

  Phoenix Contact oferă un portofoliu larg de soluții pentru epurarea nămolului, de la înregistrarea datelor energetice până la salvarea și evaluarea datelor de exploatare.

 • Bibliotecă de procese pentru gospodărirea apelor

  Cu biblioteca de procese Waterworx, Phoenix Contact vă oferă o bibliotecă de software-uri care se orientează după cerințele gospodăririi apelor și apelor reziduale.

 • Predictive Maintenance pentru pompe și motoare
  Predictive Maintenance

  Phoenix Contact oferă o soluție pentru tabloul de distribuție gata de instalare, pentru simplificarea implementării Predictive Maintenance în cadrul instalației dumneavoastră.

Situația eliminării apelor uzate comunale s-a modificat extensiv în ultimii ani: anumite cerințe legale, în principal legate de domeniul industrial, impun noi cerințe pentru companiile de eliminare a apelor uzate de astăzi. Unele dintre acestea sunt schimbările demografice, efectele schimbărilor climatice globale, nevoia de reabilitare și domeniul substanțelor micro-poluante, precum și eficiența resurselor și a energiei.

În plus, există proceduri noi de epurare, precum utilizarea cavitației împotriva reziduurilor de hormoni și utilizarea căldurii apelor uzate pe drumul către stația de epurare. Ca partener vechi în gospodărirea apelor, împreună cu dvs. ne confruntăm cu aceste provocări.

Privire de ansamblu: tratarea apelor uzate

Privire de ansamblu: tratarea apelor uzate

Soluțiile fiabile pentru tratarea apelor uzate: de la tehnologia de automatizare la reglarea afluxului până la soluțiile eficiente energetic pentru epurarea nămolului

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere