Măsurarea afluxului

Măsurarea afluxului

Pentru un aflux sigur

Asigurați o captare a apelor pentru stația de epurare, după cum este necesar, cu soluțiile de comandă de la Phoenix Contact.

Înapoi la Tratarea apelor uzate

Categorii

Apele pluviale și apele murdare (apă amestecată) sunt colectate într-un canal în amonte de stația de epurare și, de acolo, sunt transmise ulterior la stația de epurare. Un bazin pentru apă pluvială reduce încărcarea rețelei de canalizare. Alimentarea cu apă în timpul procesului este comandată în funcție de consum. Reglarea pompei de admisie pentru stația de epurare se bazează pe o măsurare a nivelului, care este armonizată cu ajutorul valorilor nominale.

Phoenix Contact oferă soluții de comandă fiabile pentru sistemele de evacuare a apelor pluviale și pompele de apă uzată. Funcțiile bloc special dezvoltate, precum și componentele pentru managementul motorului, pentru reglarea supapelor și convertizorului de frecvență, asigură o admisie în funcție de nevoie.

Avantajele dvs.

  • Întreținere eficientă și rentabilă, cu concepte pentru acces mobil, respectiv acces de la distanță la sistem
  • Protocoale standardizate pentru integrarea stației dvs. cu comandă radio în rețeaua existentă
  • Transmisie versatilă a datelor prin propriul cablu de raportare la distanță, prin radio sau wireless industrial

Monitorizarea afluxului de la bazinul pentru apă pluvială până la stația de epurare

Aparate de măsură pentru monitorizarea afluxului  

Reglarea în funcție de nevoie a afluxului

Cu ajutorul tehnologiei de comandă modulare din clasa 100 de la Phoenix Contact, afluxul la stația de epurare este reglat după cum este necesar, din bazinul pentru apă pluvială și nivelul de umplere este înregistrat permanent.

Prin intermediul funcțiilor bloc programate în prealabil, este posibilă integrarea simplă a tuturor aparatelor de măsură uzuale.

Tehnologie de control la distanță pentru stațiile de pompare descentralizate pentru ape uzate

Tablou de distribuție pentru comanda pompelor de ape uzate  

Soluții modulare la distanță pentru stația de pompare a apelor uzate

Indiferent dacă vorbim despre telefonie mobilă, cablu, tehnologie radio sau DSL - Phoenix Contact vă oferă soluții modulare la distanță pentru sisteme existente și noi.

Opțiunile libere de combinații între diferitele căi de transmisie asigură o adaptare optimă la structura sistemului.

Cu ajutorul bibliotecii cu comandă de la distanță Resy+ transmiteți datele de la stațiile descentralizate la camera de comandă, în condiții de siguranță, prin protocoale standardizate.

Diagnosticare la distanță

Tabletă pentru diagnosticare la distanță  

Accesare de la distanță a sistemului, prin smartphone sau tabletă

Accesați-vă sistemul în mod flexibil și diagnosticați starea acestuia. Cu ajutorul soluției de vizualizare bazate pe web atvise® aveți întotdeauna sistemul sub control, prin acces la distanță pe smartphone sau tabletă.

Astfel le oferiți tehnicienilor soluții eficiente de exploatare și monitorizare. Prin intervențiile în service în funcție de nevoie și planificabile, reduceți permanente costurile pentru diagnosticare și remedierea avariilor.

Soluții pentru stația de pompe pentru ape uzate: de la managementul motorului până la comunicații sigure de date

Comanda unor stații de pompare a apelor uzate este asigurată de controlerul compact modular din clasa 100, pentru citirea și transmisia fiabilă de date relevante de proces ale măsurătorilor de nivel și debit.

În funcție de cerințele tehnice și geografice ale stației dvs. de pompare a apelor uzate, routerul MGuard Security asigură o comunicație fiabilă și, mai presus de toate, securizată de la și către camera de comandă.

Soluția de management al motorului CONTACTRON combină funcția unui circuit clasic de protecție la retur
cu funcții de securitate, într-un singur dispozitiv.

Topologie: soluții pentru stația de pompare a apelor uzate

Automatizați-vă stația de pompare a apelor uzate cu soluțiile de la Phoenix Contact

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere