Pretratare mecanică

Pretratare mecanică

Pretratare eficientă

Bazați-vă pe soluții de încredere pentru desfășurarea fără probleme a etapei de pretratare mecanică.

În timpul pretratării mecanice, raclorul și deznisipatorul elimină murdăria grosieră și substanțele minerale, precum pietriș sau cioburi de sticlă. Asftel se evită blocajele și are loc un proces optim de tratare biologică. Pentru funcționarea fără probleme a stației de epurare, este nevoie de un controler fiabil și de monitorizarea ventilatoarelor, motoarelor și supapelor.

Phoenix Contact oferă soluții fiabile care îndeplinesc cerințele referitoare la condițiile de mediu și care asigură desfășurarea fără probleme a procesului. Printre acestea se numără soluțiile modulare de controlere, module de intrare și de ieșire cu protecție intrinsecă, precum și soluții de comunicații.

Avantajele dvs.

  • Monitorizare fiabilă a sistemului, cu soluții complete pentru numeroase tipuri de semnale
  • Soluții de comunicare pentru fiecare infrastructură, cu tehnologia pentru domeniul Ex
  • Disponibilitate ridicată a tehnologiei pentru sisteme de acționare, grație conexiunii standardizate dintre convertizoarele de frecvență și PROFINET

Înregistrare cu protecție intrinsecă a semnalelor

Dispozitive I/O pentru înregistrare cu protecție intrinsecă a semnalelor  

Înregistrarea sigură a semnalelor în domeniul Ex

În domeniile Ex, cum sunt racloarele pentru impurități grosiere și fine, este necesară o înregistrare sigură a semnalelor. În acest scop, Phoenix Contact oferă un portofoliu comprehensiv de produse pentru domeniul cu potențial exploziv.

Instalați stația I/O în zona 2, senzorii și actuatoarele, după caz, în zonele 0, 1 sau 2.

Comunicare wireless fiabilă

Modul radio pentru comunicare wireless în stația de epurare  

Comunicare fiabilă prin Trusted Wireless 2.0

Phoenix Contact oferă soluții pentru controlul fără cablu al componentelor mobile ale sistemului, de exemplu în deznisipator, prin conexiuni wireless performante, cu Trusted Wireless 2.0.

Beneficiați de avantajele unei puneri în funcțiune rapide și simple, fără programare, datorită alocării simple a adreselor modulelor de intrare și de ieșire.

Conectare standardizată a convertizoarelor de frecvență prin PROFINET

Deznisipator și separator de ulei  

Conectarea convertizorului de frecvență prin intermediul PROFINET

În deznisipator și separatorul de ulei, disponibilitatea ridicată a tehnologiei pentru sisteme de acționare are o importantă deosebită, deoarece suflantele trebuie să funcționeze fără întrerupere, pentru menținerea vitezei de curgere. Numai așa poate fi asigurată sedimentarea substanțelor solide.

Conectarea convertizorului de frecvență cu tehnologia viitorului, PROFINET, asigură o integrare standardizată și fiabilă în sistemul de automatizare.

Achiziție de date din domenii Ex și non-Ex

Este posibilă o integrare simplă a tuturor sectoarelor descentralizate din rețeaua sistemului, ca de exemplu deznisipatorul și separatorul de ulei, prin intermediul PROFINET.

Semnalele din domeniile cu potențial exploziv, ca de exemplu clădirea racloarelor, sunt înregistrate cu ajutorul modulelor de intrare și de ieșire cu protecție intrinsecă, fiind apoi transmise la centrul de comandă, în mod fiabil.

Topologie: achiziție de date din domenii Ex și non-Ex

Conectați componentele descentralizate ale sistemului la tehnologia de comandă, prin PROFINET

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere