Decantare

Funcționare fiabilă a sistemului

Funcționare fiabilă a sistemului

Vă oferim soluții pentru o comunicare de date fără cablu și funcționarea fără întrerupere a sistemului dvs.

Nămolul decantat constând din fosfați precipitați și bacterii, este parțial pompat în bazinele de decantare și o altă parte se întoarce în procesul de epurare, în care apa este alimentată cu alte bacterii. Aici, nivelul nămolului este monitorizat pentru a calcula cantitatea exactă de retur. Pentru o calitate optimă a apei, mai are loc o monitorizare a valorii pH-ului, a turbidității și nitratului.

Cu soluțiile de la Phoenix Contact, asigurați o funcționare neîntreruptă a sistemului dvs. și, datorită comunicații fără cablu a datelor de proces, vă monitorizați sistemul în orice moment.

Avantajele dvs.

  • Comunicare de date fiabilă, pentru componente mobile sau greu accesibile ale sistemului
  • Efort redus de instalare și întreținere, datorită comunicației prin Bluetooth
  • Funcționare neîntreruptă a sistemului cu protecție fiabilă pentru motoare

Managementul motorului hibrid, cu funcție de securitate integrată

Bazine Bio-P  

Funcționare neîntreruptă și protecția motorului, grație demarorului hibrid

În bazinele de defosforizare biologică (pe scurt, bazine Bio-P), fosforul conținut de apele uzate este eliminat de bacteriile care se regăsesc în nămol.

Demarorul hibrid 4 în 1 din familia CONTACTRON protejează motoarele în mod fiabil și permit o funcționare neîntreruptă. Funcțiile integrate de securitate pun în aplicare toate cerințele referitoare la oprirea de urgență.

Comunicare sigură a datelor de proces prin Bluetooth

Bazine de decantare  

Transmitere rentabilă a datelor de proces prin Bluetooth

Mai ales în cazul aplicațiilor rotative, inelele colectoare reprezintă o problemă în comunicarea datelor. Cu ajutorul modulelor Bluetooth de la Phoenix Contact, puteți integra echipamentele de automatizare mobile sau greu accesibile în rețeaua de automatizare PROFIBUS sau Ethernet, în mod simplu, fiabil și rentabil.

Profitați de avantajele tehnologiei Bluetooth, chiar și pentru transmiterea valorilor de proces digitale și analogice.

Măriți disponibilitatea sistemelor, prin protecția la tensiuni de descărcare

Protecție la tensiuni de descărcare în etapa de decantare  

Soluții pentru protecție la tensiuni de descărcare în etapa de decantare

În domeniul gospodăririi apelor, disponibilitatea semnalelor de măsurare, a comunicării datelor și a tehnologiei de comandă este o condiție preliminară pentru funcționarea sistemului în condiții de siguranță. Căile lungi de comunicare, precum și operațiunile de comutare ale pompelor și angrenajelor mari fac necesară utilizarea protecției la tensiuni de descărcare.

Conceptul nostru total pentru protecția la supratensiune vă oferă soluții comode, gata de montat, pentru toate aplicațiile.

Comunicare de date fără cablu, cu ajutorul Bluetooth-ului, în etapa de decantare

Indiferent dacă este vorba despre PROFIBUS sau PROFINET: atingeți calitatea optimă a apei, grație unei monitorizări sigure a procesului de decantare. Utilizați Bluetooth-ul ca alternativă ieftină, de exemplu pentru inele colectoare.

Parametrii de proces din bazinele de decantare sunt transmise fiabil la nivelul de control superior. Evitați transmiterea inelelor colectoare predispuse la avarii, care de multe ori sunt legate de un efort sporit de instalare și întreținere.

Topologie: comunicare de date fără cablu, cu ajutorul Bluetooth-ului, în etapa de decantare

Transmiteți în mod sigur valorile de proces, prin Bluetooth, la nivelul de control

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere