Waterworx – Bibliotecă de procese pentru gospodărirea apelor

Prezentare generală

Biblioteca de software Waterworx  

Biblioteca de software Waterworx

  • Cu Waterworx, Phoenix Contact vă oferă o bibliotecă specifică domeniului pentru automatizarea procesării apei potabile și a purificării apelor reziduale.
  • Reduceți costurile de proiectare la programare, grație funcțiilor bloc preconfigurate pentru tehnologiile de măsură, control, regularizare și propulsie.
  • Biblioteca de procese este dezvoltată în mod continuu, pentru a putea ține pasul cu tehnologiile actuale și viitoare.

Aplicare

Vizualizare SCADA în camera de comandă  

Soluții pentru o privire de ansamblu unitară asupra proceselor

Tehnologia și procesele în domeniul gospodăririi apelor au fost permanent dezvoltate și adaptate. Din cauza condițiilor cadru modificate, sistemele de procesare sunt supuse unui proces continuu de schimbare.

Acest lucru solicită optimizarea și adaptarea sistemelor existente, pentru a garanta cea mai bună alimentare și eficiență a întreprinderii. Cu soluții moderne și eficiente, puteți face față acestor provocări.

Soluție

Soluții pentru gospodărirea apelor, de la nivel de câmp, la nivel de comandă  

Concepte unitare de la nivel de câmp la nivel SCADA

Waterworx - Biblioteca de procese pentru gospodărirea apelor permite pe baza funcţiilor bloc preprogramate, o proiectare eficientă a sistemelor dv. Biblioteca constă din funcția de bază pentru cele mai simple aplicații, module complexe de propulsie, valve și măsurare, și până la module pentru conectarea la un sistem SCADA.

Cele mai diverse tehnologii, ca PROFIBUS, PROFINET, și Modbus, permit utilizatorului să conecteze fără probleme elemente de câmp noi sau deja existente în sistemul general. Printr-o colaborare strânsă cu producătorii dispozitivelor de câmp specifice domeniului gospodăririi apelor, utilizatorul obține o integrare testată și eficientă a dispozitivelor de câmp.

Prin dezvoltarea continuă a bibliotecii de procese Waterworx, crește numărul de posibilități de conectare.

Avantajele dumneavoastră

  • Costuri minime de inginerie pentru programare, grație funcțiilor bloc preconfigurate
  • Măsurare, control în buclă deschisă și închisă ușor al proceselor în instalație cu module standardizate de software
  • Transmiterea sigură a datelor de proces prin moduri uzuale de comunicare la distanță ca de ex. rețeaua mobilă, rețele publice, sisteme radio și cu cablu
  • Comunicație sigură la distanță prin protocoale standardizate IEC 60870-5-101,-104 și ODP

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere