Epurare biologică

Epurare biologică

Componenta centrală a stației de epurare

Cu soluțiile de la Phoenix Contact asigurați un proces optim de epurare a apei uzate.

Componenta centrală a stației de epurare este epurarea biologică. Controlul precis al parametrilor de proces, precum conținutul de oxigen din bazinul de aerare, reprezintă o condiție prealabilă pentru procesul optim de epurare a apei uzate și funcționarea eficientă a întregii stații de epurare.

Economisiți energie prin controlul special al cantității care trece prin etapa de aerare. Bibliotecile speciale de funcții bloc, aparatele precise de măsurare a energiei, componentele de rețea sigure și tehnologia modulară de comandă contribuie la o funcționare eficientă a sistemului.

Avantajele dvs.

  • Tehnologie de comunicare sigură, de la locul măsurării până la camera de comandă
  • Soluții flexibile fără cablu cu diferite tehnologii radio pentru diverse domenii de utilizare, precumTrusted Wireless, Bluetooth, WLAN (IEEE 802.11), GSM/GPRS și WirelessHART
  • Funcționare eficientă a sistemului, grație funcțiilor bloc programate în prealabil

Conectare simplă a aparatelor de măsură, specifice domeniului

Aparate de măsură și pompe  

Conectare simplă a aparatelor de măsură, specifice domeniului

Funcțiile bloc programate în prealabil din biblioteca Waterworx facilitează semnificativ conectarea aparatelor de măsurare și pompelor, indiferent de producător.

Valorile de măsurare înregistrate, precum cantitatea de dozare și nivelul de umplere, sunt înregistrate fiabil prin controlerul modular din clasa 300 și transmise la sistemul de control.

Transmitere fără cablu a datelor de proces

Tablou de distribuție cu produse pentru transmitere fără cablu a datelor  

Comunicare fără cablu prin WLAN

La modernizarea componentelor de sistem, precum bazinele de aerare, de multe ori apar costuri ridicate pentru pozarea ulterioară a cablurilor.

O comunicare fără cablu prin WLAN este o alternativă flexibilă și ieftină, pentru a comunica datele de proces din câmp la camera de comandă.

Control al aerării, eficient energetic

Sisteme pentru controlul aerării  

Exploatare eficientă energetic a tehnologiei de aerare

Oxigenarea cu consum mare de energie din bazinul de aerare este monitorizată continuu.

Soluțiile modulare de control și biblioteca de funcții bloc Waterworx asigură o funcționare eficientă energetic a convertizorului de frecvență și a tehnologiei de aerare.

Transmitere fără cablu a datelor, de la bazinul de aerare la camera de comandă

Comunicarea wireless modernă vă oferă flexibilitatea necesară, pentru orice aplicație. Datele de proces pot fi transferate prin PROFINET, prin WLAN între diferitele sectoare separate, precum stația de dozare și bazinul de aerare. Toți parametrii de proces relevanți sunt transmiși la camera de comandă, în condiții de siguranță.

Topologie: transmitere fără cablu a datelor, de la bazinul de aerare la camera de comandă

COmunicarea wireless vă oferă posibilitatea de transmitere fără cablu a datelor de proces

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere