Căi navigabile

Căi navigabile

Un plus de siguranță

Vă oferim sisteme inteligente de automatizare pentru mai multă siguranță și economicitate pe căile navigabile.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

  • Ecluze
    Ecluze

    Luminile de semnalizare și tehnologia de automatizare de la Phoenix Contact garantează o operare sigură și eficientă a ecluzelor.

  • Degajamente navale
    Degajamente navale

    Cu soluții de la Phoenix Contact, stările sistemelor degajamentele navale pot fi monitorizate și conectate în siguranță, prin tehnologia de control la distanță.

Podurile, ecluzele și buclele de întâlnire asigură desfășurarea fără probleme sau întârzieri a traficului de persoane și mărfuri pe căile navigabile. Semnalele vizibile de la mare distanță reglementează traficul și garantează că traficul naval poate reacționa din timp la obstacole precum podurile sau traficul din sens opus.

Pentru treceri sigure prin ecluze, sistemele trebuie să fie automatizate în mod optim. Soluțiile de la Phoenix Contact vin în sprijinul operării sigure a ecluzelor, conform directivei pentru utilaje. Sistemele inteligente de automatizare oferă un plus de siguranță și economicitate pentru managementul modern al traficului naval.

Prezentare generală: căi navigabile

Prezentare generală: căi navigabile  

Soluții pentru un trafic naval fiabil pe căile navigabile

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere