Ecluze

Ecluze

Operare eficientă a ecluzei

Realizați o funcționare permanentă sigură cu luminile de semnalizare și tehnologia de automatizare de la Phoenix Contact.

Pentru a depăși diferențele de nivel pe căile acvatice, ecluzele sunt indispensabile. La defectarea unui sistem de ecluze, sunt generate pagube de ordinul milioanelor în dauna industriei.

Pe lângă funcționarea fără defecțiuni a ecluzei, cerințele sporite de securitate necesită o semnalizare fiabilă și diagnosticabilă a sistemului de ecluze. Lumini de semnalizare și tehnologia de automatizare de la Phoenix Contact garantează o funcționare permanentă și scad astfel costurile curente.

Avantajele dvs.

  • Punere în funcțiune sigură și mentenanță simplă grație funcțiilor software preinstalate
  • Dispozitive longevive grație designului robust și tehnologiilor inovatoare
  • Diagnosticare rapidă și siguranță a datelor pe termen lung, prin conectare la rețeaua cu protocoale standard

Semnalizare fiabilă

Sistem de semnalizare  

Lumini de semnalizare LED pentru ecluze

Pentru ecluze, disponibilitatea sistemelor de semnalizare este o prioritate absolută.

Luminile de semnalizare LED urmează această cerință prin proprietăți de diagnosticare implementate consecvent și cu o conexiune de comunicare compatibilă industrial. Carcasa deosebit de robustă și rezistentă la apa de mare, precum și tehnologia de conectare masivă sunt concepute pentru utilizarea în medii cu condiții speciale.

Automatizarea ecluzelor

Sisteme sigure de comandă și I/O  

Regularizare sigură a unităților de ecluză

Toate unitățile complexului de ecluză, precum porțile și camerele, sunt comandate și monitorizate din postul de comandă și control.

Cu un portofoliu larg de sisteme de controler și I/O, automatizați funcții relevante pentru securitate, conform categoriei SIL sau performance level-ului solicitat. Combinat cu comunicația PROFINET concepută redundant, sistemul inteligent de oprire de urgență garantează o reglare sigură a părților sistemului de ecluze.

Regularizarea nivelurilor apei

Instalație de pompare pentru alimentare  

Controlul în siguranță al afluxului și scurgerii apei

Cu tehnologia de comandă modulară de la Phoenix Contact, regularizați afluxul și scurgerea apei din camera ecluzei după necesități și înregistrați fiabil nivelurile apei.

Pompe, clape și robinete sunt controlate și monitorizate prin funcții bloc preprogramate. O integrare în sisteme existente este posibilă cu ușurință.

Semnalizare automatizată pentru ecluze

Cu luminile de semnalizare LED și tehnologia de comandă de la Phoenix Contact puteți realiza sisteme de semnalizare cu economie de energie, pentru utilizare maritimă.

Luminile de semnalizare sunt parte integrantă dintr-o soluție integrală și pun la dispoziție în întreaga rețea informații despre stare și mesaje de alarmare. Acestea sunt compatibile cu interfețele industriale de comunicații uzuale. Datorită conexiunii cu magistrala, este realizată integrarea perfectă în rețeaua dvs.

Topologie: semnalizare automatizată pentru ecluze  

Sisteme de asigurare eficiente din punct de vedere energetic pentru ecluze

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere