Trafic rutier

Trafic rutier

Noi scoatem performanța în stradă

Încredeți-vă în soluții globale pentru tuneluri, poduri și iluminat stradal.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

 • Iluminatul stradal
  Iluminatul stradal

  Phoenix Contact oferă sisteme de management lumină pentru controlerele orientate spre necesități ale iluminatului prin tehnologie de control la distanță standardizată.

 • Tuneluri
  Tuneluri

  Cu sisteme inteligente de comandă, Phoenix Contact asigură o operare fără probleme a infrastructurii tunelurilor, conform cerințelor infrastructurii rutiere.

 • Poduri mobile
  Poduri mobile

  Phoenix Contact oferă soluții pentru monitorizarea, operarea și siguranța funcțională a podurilor mobile.

În viitor, infrastructura inteligentă pentru traficul rutier va fi tot mai importantă. Creșterile mari ale performanțelor de trafic în structuri tot mai complexe solicită soluții inteligente de automatizare. Mobilitatea urbană și siguranța participanților la trafic sunt în centrul atenției noastre.

Phoenix Contact sprijină cu tehnologii fiabile proiecte ambițioase în domeniul dotărilor tehnice pentru trafic, construcției de tuneluri și altor sisteme de trafic. Mizați pe soluții globale în infrastructura de trafic - începând de la elementul central al tehnologiei de comandă, cu implicarea de captatori și actuatori, protecție la supratensiune și până la un concept cuprinzător de safety.

Prezentare generală: trafic rutier

Prezentare generală: trafic rutier  

Soluții globale pentru tuneluri, poduri și iluminat stradal

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere