Iluminatul stradal

Iluminatul stradal

Controlul eficient al iluminatului

Soluțiile moderne de iluminare asigură mai multe atractivitate și siguranță pe străzi și în piețe.

Înapoi la Trafic rutier

Categorii

Infrastructura existentă a iluminatului stradal trebuie să facă față unor noi provocări tehnice și economie. În centrul preocupărilor se află sporirea siguranței și atractivității străzilor și piețelor. Pentru aceasta, urbaniștii mizează pe soluții economice din punct de vedere economic și care să necesite cât mai puțină întreținere.

Cu sistemele inovatoare de management al luminii de la Phoenix Contact, controlați din camera de comandă, prin tehnologii standardizate de control la distanță iluminatul în funcție de necesități. Scenarii flexibile de conectare în rețea permit o conectare eficientă.

Avantajele dvs.

  • Reducere semnificativă a costurilor de întreținere și costurilor energiei, grație diagnosticării și monitorizării tuturor stațiilor în sistemul de control
  • Transmiterea către centrala de comandă a tuturor datelor pentru evaluare și arhivare, prin telefonie mobilă
  • Controlul automat al iluminării prin intermediul înregistrărilor calendaristice, în cazul unei pene de comunicații

Comandă și înregistrare digitale

Comanda unui sistem de iluminat stradal  

Control orientat spre necesitate al iluminatului

Comandați sistemele de iluminat stradal eficient și mai ales cu economie de energie.

Cu sistemul nostru de automatizare comunicați printr-o tehnologie standardizată de control la distanță. Declanșați iluminare în funcție de necesități și de dinamica înserării.

Protejare

Soluție completă de protecție la supratensiune  

Protecție împotriva tensiunilor de descărcare

Deteriorările cauzate de supratensiune reduc semnificativ potențialul de economisire al luminilor stradale LED. Cu soluții complete de protecție la supratensiune și de dispozitiv, costurile dvs. rămân la nivel pe cât posibil de scăzut.

Dispozitivele de protecție la supratensiune BLOCKTRB protejează fiabil echipamentul dvs electric. Instalarea direct în lampă sau în dulapul de trecere a cablului este simplă.

Schimb continuu de date

Management de date în centrala de comandă  

Transfer de date sigur împotriva interceptărilor

Pentru a putea monitoriza sisteme îndepărtate, analiza valori măsurate și arhiva date, toate stațiile trebuie să fie conectate în rețea cu centrala de comandă. Serverul ODP vă permite o transmitere de date la distanță sigură la interceptări.

Conectate prin cablu sau prin telefonie mobilă, schimbul de date poate fi efectua în mod continuu între distribuitorii de iluminat stradal și sistemul SCADA.

Comandă eficientă pentru Iluminatul stradal prin comunicații M2M

Dispozitivul de semnalizare și comandă TV Mobile I/O X300 preia în sistemul general controlul benzilor de lumini în distribuitorul de iluminat stradal. Comunicațiile se derulează prin intermediul unui server ODP-/OPC prin telefonie mobile.

Comanda individuală a contactorilor de putere în distribuitorul de iluminat stradal permite o conectare nocturnă, una seminocturnă și o conectare separată în rețea a trecerilor de pietoni. Dispozitivul de semnalizare transmite și înregistrează timpii descentralizați de conectare și deconectare. La o eventuală pană de comunicații, conectarea statică a iluminatului stradal este garantată.

Topologie: comanda iluminatului stradal  

Comanda felinarelor stradale în funcție de necesități

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere