Lumini de semnalizare pentru automatizarea căilor de navigație

Prezentare generală

Ecluză cu sistem de semnalizare  

Soluții de iluminare pentru căi de navigație

  • Operatori și companii de instalare de semnale pentru căile de navigație trebuie să facă față provocării de a garanta o operare neîntreruptă a acestora.
  • Phoenix Contact oferă sisteme armonizate între ele pentru diferite sarcini de semnalizare.
  • Luminile de semnalizare rezistente la apa de mare pot fi integrate perfect în rețele și medii de automatizare existente.

Aplicație

Sistem de semnalizare  

Sistem de semnalizare pentru traficul naval

Pentru reglementarea traficului pe căile de navigație, sistemele de semnalizare asigură în cele mai diferite locuri o operare sigură și fiabilă. Semnalizarea este utilizată, de ex., pe căile interne de navigație, la intrările în porturi, la alveole de evitare, locuri înguste cu reglementare de sens unic sau la ecluze. Sistemele sunt partea unui mediu de automatizare adesea foarte complex.

Alături de instalarea simplă și rapidă, decisivă este mai ales o operare fiabilă și o disponibilitate mare a echipamentului de semnalizare. Atât pentru o întreținere optimă cât și pentru asigurarea de dovezi, comportamentul de operare trebuie să poată fi comprehensibil în orice moment.

Soluție

Lumini de semnalizare maritime  

Integrare perfectă în mediul de automatizare

Phoenix Contact oferă produse și sisteme pentru o automatizare integrată a semnalizărilor pe căile de navigație. Acestea se întind de la o lumină individuală LED și până la soluția globală.

Luminile sunt cuplate la rețea și comandate prin interfață de magistrală. Ca feedback de la lampă este livrat un Condition Monitoring în proiectul de controler. Asta înseamnă, de exemplu, o ajustare în timp real despre starea ideală și starea reală a sistemului. Tot în proiectul de controler este integrată și evaluarea semnalizărilor de diagnostic și de stare ale tuturor luminilor conectate.

Atât pentru conectarea simplă a semnalizării, cât și pentru sistemele complexe de comandă, Phoenix Contact pune la dispoziție soluția potrivită, inclusiv toate componentele - de la sursa de alimentare cu protecție la supratensiune integrată, nivelul de câmp, tehnologia de comandă și infrastructura de rețea și până la nivelul de comandă.

În plus, grație îndelungatei experiențe cu utilizatorii sau asociațiile și instituțiile specifice, pot fi dezvoltate funcții individualizate pentru corpurile de iluminat.

Soluție topologică de semnalizare  

Structura unei soluții de semnalizare pentru sisteme de ecluze

Avantajele dvs.

  • Integrare simplă a luminilor de semnalizare prin intermediul tehnologiei de magistrală și extinderii cu funcții suplimentare
  • Integrare în sistemele de control existente cu protocoale standardizate Ethernet
  • Adaptabil în mod flexibil la cerințele aplicației, grație hardware-ului scalabil

Produse

DescriereTipNr. articol
Lumină de semnalizare maritimăde ex. CSD-SL 300 WH2701785
Sursă de alimentare neîntreruptibilăde ex. QUINT-UPS/ 24DC/ 24DC/102320225
Modul de siguranță pentru sistemul I/O Axiolinede ex.: AXL F LPSDO8/3 1F2702171
Infrastructură de rețea pentru realizarea de rețele de înaltă disponibilitate ca backbonede ex.: FL Switch SMCS 8GT2891123
DescriereTipNr. articol
Lumină de semnalizare maritimăde ex. CSD-SL 300 WH
Sursă de alimentare neîntreruptibilăde ex. QUINT-UPS/ 24DC/ 24DC/10
Modul de siguranță pentru sistemul I/O Axiolinede ex.: AXL F LPSDO8/3 1F
Infrastructură de rețea pentru realizarea de rețele de înaltă disponibilitate ca backbonede ex.: FL Switch SMCS 8GT

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere