Degajamente navale

Degajamente navale

Trafic naval fără incidente

Aveți încredere în soluțiile testate pentru monitorizarea stării sistemului și a comutării semnalelor.

Înapoi la Căi navigabile

Categorii

Pe canalele de navigație, ambarcațiunile nu se pot întâlni întotdeauna fără probleme. Cu degajamentele navale, sistemele de semnalizare cu disponibilitate înaltă pentru o operare fără pene.

Cu soluții de la Phoenix Contact, stările sistemelor sunt monitorizate prin tehnologii de control la distanță și semnalele sunt comutate în siguranță. Prin utilizarea de lumini de semnalizare LED eficiente, concepute pentru condiții aspre în mediu maritim, este garantat un trafic naval fără probleme.

Avantajele dvs.

  • Soluții sigure de control la distanță pentru integrarea în tehnologia de comandă
  • Instalare rapidă, grație unui sistem de instalare preconfigurat
  • Punere în funcțiune simplă, grație funcțiilor preconfigurate și proiectelor model

Semnalizare

Semnalizarea unui degajament naval  

Lumini de semnalizare eficiente

Pentru utilizarea sistemelor de semnalizare luminoasă, Phoenix Contact oferă lumini de semnalizare LED cu disponibilitate mare. Controlere modulare comunică direct cu corpul de iluminat.

Pentru a regla intensitatea luminii sau a defini comportamentul la întreruperea conexiunii, luminile sunt conectate cu camera de comandă prin intermediul unei rețele PROFINET. În centrala de comandă a degajamentului, utilizatorii pot accesa numeroase informații de diagnosticare și stare.

Tehnologie de control la distanță pentru sistemele de semnalizare

Tehnologie de control la distanță pentru sistemele de semnalizare  

Soluții modulare de control la distanță pentru sistemele de semnalizare

Indiferent dacă vorbim despre telefonie mobilă, cablu, tehnologie radio sau DSL: Phoenix Contact vă oferă soluții modulare la distanță pentru sistemele dvs. Opțiunile libere de combinații între diferitele căi de transmisie asigură o adaptare optimă la structura sistemului.

Cu ajutorul bibliotecilor de funcții bloc transmiteți datele de la stațiile descentralizate la camera de comandă, în condiții de siguranță, prin protocoale standardizate.

Întreținere bazată pe web

Întreținere bazată pe web, prin intermediul unei tablete  

Întreținere independentă de locație, prin acces la distanță

Serverele de web integrate în controlere vă permit accesul la datele aplicație dvs. și de pe terminale mobile. Profitați de suprafețele de vizualizare bazate pe HTML, specifice sistemului, pentru întreținere și punere în funcțiune.

Disponibilitatea semnalizării degajamentelor e tot mai transparentă, dacă lucrările de întreținere sunt efectuate în funcție de necesități.

Soluții de control la distanță pentru căile navigabile

În cadrul căilor navigabile există distanțe mari. Controlerul bazat pe GSM permite un schimb de date pe baza unor protocoale standardizate. Grație modemurilor de telefonie mobilă integrate, controlerul este ideal pentru controlul și întreținerea la distanță.

Topologie: soluții de control la distanță pentru căile navigabile  

Soluții pentru controlul și întreținerea la distanță pentru căile navigabile

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere