Service și asistență

Service și asistență

Calitatea nu este o întâmplare

„Made by Phoenix Contact“ înseamnă, pentru noi: cea mai bună calitate în fiecare produs, în fiecare conversație, pentru întreaga soluție.

Indiferent dacă operați, planificați, produceți sau întreținere sisteme - departamentul nostru de service vă sprijină în mod fiabil și adaptat la cerințele dvs.

Servicii pentru securitatea mașinilor și a sistemelor

Consultație  

Beneficiați de know-how-ul experților noștri

Pe lângă componentele pentru siguranță funcțională, vă sprijinim cu servicii individuale pentru operarea în siguranță în sistemele tehnice și infrastructura rutieră. Experții noștri din domeniu vă ajută, indiferent de produs, la planificarea și execuția ciclului de viață al aplicației de securitate, conform EN 62061 sau EN 13849.

La planificarea și realizarea de sisteme de tehnologie pentru trafic vă stăm alături în implementarea directivei europene pentru mașini 2006/42/CE cu servicii de analiză și proiectare, precum și cu seminare.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere