Aplicații radio în cadrul tehnologiei pentru trafic

Prezentare generală

Infrastructură rutieră performantă  

Infrastructură rutieră performantă

  • O infrastructură performantă constituie condiția necesară pentru o dezvoltare economică pozitivă.
  • Phoenix Contact oferă soluții de comunicare și de automatizare moderne și coordonate reciproc pentru disponibilitatea și siguranța căilor de rulare și căilor navigabile.
  • Sistemele de comunicație radio fără licență de la Phoenix Contact cu funcționalități-repetoare integrate sunt adecvate în special pentru construcția structurilor liniare sau a rețelelor buclate.

Aplicație

Podul Erasmus din Rotterdam  

Poduri mobile

Adesea, în cadrul infrastructurii rutiere (căi de comunicație, construcții inginerești, aeroporturi, gări, ecluze sau porturi) distanțele mari sau obstacolele trebuie eliminate, pentru a conecta, de exemplu, sistemele de control rutier sau sistemele de control al parcărilor prin intermediul unei camere de comandă. Tabloul indicator și tabloul cu indicații de pe șantiere trebuie doar interconectate, fără a depune un efort semnificativ.

Conceptele de comunicare moderne și coordonate reciproc sunt indispensabile pentru instalarea rapidă și cu ușurință și au rolul de a asigura funcționarea fiabliă și un nivel înalt de disponibilitate.

Soluție

De mulți ani, Phoenix Contact este un furnizor competent de soluții și produse din domeniul infrastructurii rutiere. Toate interfețele, indiferent dacă sunt semnale simple I/O, date serial sau protocoale fieldbus, pot fi transmise prin cablu sau wireless la o distanță mare.

Prin intermediul sistemelor de comunicație radio de la Phoenix Contact, multe dintre aceste provocări ale infrastucturii de comunicație industrială sunt depășite cu ușurință și în mod eficient.

Cu ajutorul RadioLine de la Phoenix Contact pot fi transmise atât semnale I/O, cât și date serial. Sistemul de comunicație radio se poate utiliza în numeroase moduri, iar tehnologia de comunicație radio Trusted Wireless 2. 0 oferă, chiar și în medii industriale severe, o transmitere fiabilă, indiferent de tipul protocolului. Conectați-vă controlerul la elementul de câmp în serie relativ ușor prin comunicație radio: de la transmiterea simplă punct-cu-punct până la rețelele buclate performante.

Dispozitivele sclav sunt conectate direct prin stații intermediare repetor-sclav. Pentru a mări calea wireless sau pentru integrarea mai multor repetoare-sclav, puteți conecta până la 250 de repetoare-sclav unul în spatele celuilalt. La stațiile intermediare repetor-sclav puteți conecta, de asemenea, dispozitive periferice. În cazul în care o conexiune din interiorul rețelei nu reușește, informațiile sunt redirecționate prin intermediul altui nod de rețea (Roaming). Organizarea și remedierea automată mențin rețeaua stabilă. Fiecare dispozitiv are o multitudine de căi de comunicație.

Utilizarea sub formă de rețea buclată (Mesh)  

Utilizarea sub formă de rețea buclată (Mesh)

Avantajele dumneavoastră

  • Flexibilitate, instalare simplă şi economie de costuri faţă de instalaţiile prin cablu
  • Depășirea obstacolelor
  • Soluții alternative pentru inelele colectoare și fasciculele de cabluri predispuse la uzură, de la dispozitivele mobile
  • Reducerea costurilor de întreținere
  • Fără licență - fără costuri de operare

Informaţii suplimentare

În această secțiune obțineți informații suplimentare despre produsele noastre RadioLine.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere