Conectare cu protocol deschis a unor soluții de automatizare la centrala de comandă

Prezentare generală

Cameră de comandă  

În camera de comandă se adună toate informațiile relevante

  • În infrastructura rutieră, cei mai diferiți participanți trebuie integrați cu cele mai diferite protocoale în sistemele de control.
  • Phoenix Contact oferă sisteme ale căror interfețe sunt compatibile cu multe protocoale de automatizare uzuale și care utilizează diferite medii de transmisie.
  • Pentru o integrare eficientă de componente descentralizate ale sistemului, sunt disponibile convertizoare de interfață, de protocol și concentratori de date.

Aplicație

Convertor de protocoale Resygate  

Convertizor de protocol pentru o integrare eficientă a componentelor descentralizate ale sistemului

La majoritatea aplicațiilor din domeniul infrastructurii de trafic este vorba de structuri consolidate care, de-a lungul anilor, au tot fost modernizate și extinse.

Astfel, furnizorii de componente individuale sau sisteme se confruntă mereu cu întrebări despre anumite protocoale de comunicații. Fiindcă un aspect esențial al comunicațiilor este integrarea într-un sistem de control, respectivă în camere de comandă care presupun, de obicei, anumite protocoale sau mecanisme.

Soluție

TC Mobile I/O X200  

Întreținere sigură la distanță prin telefonie mobilă

Produsele și sistemele de la Phoenix Contact oferă disproporționat de multe posibilități de conectare a unor soluții de automatizare în camera de comandă. Tehnologia de comandă oferă utilizatorului protocoale de utilizare și mecanisme din automatizarea clasică, precum și din tehnologia de informații.

Pentru comunicațiile în camerele de comandă și în sistemele de control, trebuie să fie compatibile cu toate mediile. De aceea, la Phoenix Contact sunt disponibile componente pentru comunicațiile prin cablu, wireless sau prin rețele publice. Operatorul primește în timp real toate datele relevante din aplicația de câmp în sistemul de control.

Soluții scalabile și perfect adecvate pentru aplicația dvs.
De la simpla integrare a unor elemente de câmp individuale, până la gateway-uri precompactate pe bază de PC, Phoenix Contact vă oferă soluția perfect adecvată. Portofoliul și gama largă de produse pentru aplicațiile de comunicații pentru sisteme de control disponibile sunt unice. Cu ajutorul funcțiilor și modulelor inteligente, datele sunt stocate intermediar, după necesitate, asigurate local și transmise la momente stabilite sau livrate în mod ciclic. O experiență de zeci de ani și sute de proiecte pentru clienți se revarsă continuu în dezvoltarea de componente și sisteme.

Topologie: Conectare la camera de comandă  

Integrare universală în nivelul de comandă

Avantajele dvs.

  • Soluții pentru toate căile de comunicații grație unei game largi de produse pentru rețele proprii sau publice, wireless, etc.
  • Adecvat pentru cele mai diferite aplicații și dimensiuni de sisteme, grație funcțiilor software scalabile
  • Integrare optimă în sisteme existente, grație protocoalelor standardizate Ethernet și de întreținere la distanță
  • Competență intersectorială în comunicațiile la distanță cu numeroase proiecte pentru clienți în toate categoriile de mărime și toate aplicațiile

Produse

DescriereTipNr. articol
Memorie de programare/configurare inclusiv conexiune SQL la banca de date, comunicații la distanță etc.SD FLASH 2GB APPLIC A2701190
Convertor de protocoalede ex. RESYGATE 30002400129
Software pentru sistemul de controlACRON2400115
Substații de control la distanțăAX ODP SERVER 5FU2700391
DescriereTipNr. articol
Memorie de programare/configurare inclusiv conexiune SQL la banca de date, comunicații la distanță etc.SD FLASH 2GB APPLIC A
Convertor de protocoalede ex. RESYGATE 3000
Software pentru sistemul de controlACRON
Substații de control la distanțăAX ODP SERVER 5FU

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere