Siguranță în operare, grație conceptelor integrate de redundanță pentru poduri

Prezentare generală

Pod mobil  

Operarea fiabilă a podurilor mobile

  • Operatorii, proiectanții și firmele de instalare poduri mobile se confruntă cu provocarea de a controla aplicația în funcție de situații și sigure la întrerupere.
  • Phoenix Contact oferă tehnologia de comandă, infrastructura de rețea și conectarea la nivelul de câmp de la un singur producător.
  • În funcție de mărimea și complexitatea sistemului, sistemele redundante pot fi realizate fie aplicativ cu un controler compact, fie cu un controler de performanță.

Aplicație

Controlere redundante  

Tehnologie redundantă de automatizare pentru disponibilitate maximă

Pentru traversarea căilor acvatice sunt utilizate în multe cazuri poduri mobile. Ca parte a rețelei rutiere, trebuie să funcționeze perfect. De aceea, în fundal, o tehnologie de automatizare de înaltă disponibilitate trebuie să asigure deschiderea și închiderea fiabilă a podurilor. Aceasta înseamnă că tehnologia de rețea, tehnologia de comandă și, dacă este nevoie, și nivelul I/O trebuie să fie concepute redundant.

Podurile trebuie privite ca soluții de automatizare în sine, însă de obicei sunt conectate într-o rețea superioară, respectiv un sistem de control superior. Comunicații bazate pe Ethernet în tehnologia de comandă sunt premisa obligatorie, dar pot fi utilizate și în comunicațiile podului. Pentru utilizarea de tehnologii radio, de multe ori necesare, sunt adecvate atât WLAN cât și Bluetooth ca înlocuitor de conductori în Ethernetul industrial.

Soluție

Tablou de distribuție cu sistem redundant de automatizare  

Sistem redundant de automatizare cu funcție safety integrată

Phoenix Contact oferă produse și sisteme pentru sisteme redundante de diferite dimensiuni la o disponibilitate maximă. O tehnologie de rețea care oferă diferite opțiuni pentru o reconfigurare rapidă în caz de defecțiune, constituie baza soluției de automatizare pentru poduri. Tehnologia de rețea poate fi conectată astfel în sistemul de automatizare local sau superior.

Funcția centrală a comunicațiilor pentru poduri este tehnologia de comandă. Adaptată la cerințele aplicației, tehnologia redundantă de comandă poate fi concepută scalabil. Phoenix Contact oferă o varietate unică de aplicații pentru sisteme de toate dimensiunile, care se construiește, la alegere pe un hardware de comandă sau pe o soluție aplicativă. Aceasta permite o adaptare a funcției de control conform gradului importanță a căii de trafic.

La aplicații mai mici, un sistem de mare disponibilitate poate fi realizat cu un controler compact Axiocontrol, grație redundanței aplicative a sistemului. În acest caz, controlerul este extins prin intermediul unei funcții bloc cu funcția de redundanță. Împreună cu infrastructura de rețea, de asemenea scalabilă, formează scheletul unui sistem și unor aplicații de mare disponibilitate.

Pentru sisteme mai mari, Phoenix Contact oferă soluția potrivită cu controlerele de performanță RFC. Ele permit, de exemplu, o reconfigurare extrem de rapidă a rețelei pe ansamblu. Cu ajutorul conductorului link între controlere pot fi acoperite aici distanțe de până la 80 de kilometri.

Soluție redundantă cu controler compact  

Pentru aplicațiile sensibile din punct de vedere al prețului se oferă o soluție cu controlere compacte și redundanță aplicativă de sistem

Avantajele dvs.

  • Redundanța de sistem aplicativă fără costuri suplimentare, grație utilizării de funcții bloc disponibile la liber
  • Aplicații și timpi de reconfigurare cu disponibilitate mare grație sistemelor scalabile
  • Integrare în sistemele de control existente cu protocoale standardizate Ethernet
  • Soluție perfect armonizată grație produselor și sistemelor de la un singur producător

Produse

DescriereTipNr. articol
Controler compact AxiocontrolAXC 10502700988
Controler inline de înaltă performanțăILC 370 PN2876915
Sistem de comandă compact redundantRFC 460R PN2700784
Industrial Ethernet SwitchFL SWITCH SMN 8TX-PN2989501
Bloc funcționalRedundancy_ASR V1.00 
DescriereTipNr. articol
Controler compact AxiocontrolAXC 1050
Controler inline de înaltă performanțăILC 370 PN
Sistem de comandă compact redundantRFC 460R PN
Industrial Ethernet SwitchFL SWITCH SMN 8TX-PN
Bloc funcționalRedundancy_ASR V1.00 

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere