Disponibilitate sporită a căilor navigabile grație unei întrețineri bazate pe stare

Prezentare generală

Degajament naval  

Trafic optim pe segmentele înguste ale căilor de navigație

  • Operatori și companii de instalare de semnale pentru căile de navigație trebuie să facă față provocării de a controla aplicația fără întreruperi și a garanta o operare neîntreruptă a acestora.
  • Phoenix Contact oferă sisteme, ale căror componente sunt integrate adânc în mediul de comandă și care pot fi cooptate prin diverse medii de comunicații, în arhitecturi superioare.
  • Prin scalabilitate, soluția este adaptabilă în mod flexibil la cele mai diferite cerințe, iar diagnosticarea bazată pe web asigură fiabilitate maximă.

Aplicație

Stâlp cu lumini de semnalizare  

Lumini de semnalizare LED pentru sisteme de semnalizare luminoasă

Pe multe canale navigabile, navele mari nu se pot întâlni oriunde, deoarece nu peste tot poate fi păstrat un interval sigur între ele la trecere. Pentru ca aceste porțiuni să poată fi parcurse timp de 24 de ore pe zi în ambele direcții, sunt amenajate degajamente sau reglementări de sens unic. Pentru reglementarea traficului în aceste locuri, sunt utilizate semnalizări care transmit comandanților de nave raportările de stare.

Cele mai circulate căi navigabile consemnează adesea peste 100 de treceri pe zi. O întrerupere a tehnologiei de semnalizare și blocarea care rezultă de aici ar avea consecințe economice grave.

Soluție

Panou de distribuție  

Panou de distribuție pentru automatizarea semnalizării pe căile de navigație

Phoenix Contact oferă produse și sisteme pentru toate domeniile de utilizare. Componentele sunt astfel integrate în tehnologia de comandă, pentru a monitoriza și reda starea dispozitivelor. Pentru aplicațiile în semnalizarea căilor navigabile, tablourile de distribuție sunt montate direct pe echipamentele de semnalizare. Acestea dispun de o sursă de alimentare neîntreruptibilă pentru alimentarea nivelului de tensiune de 24 Volți. Cu funcțiile bloc preprogramate pot fi proiectate simplu în programul de aplicație al controlerului informații de stare (de ex., a bateriilor). Astfel, informațiile sunt imediat disponibile și pentru software-ul de vizualizare și pot fi accesate din orice punct în interiorul rețelei.

Pentru sistemele în câmp deschis, protecția la supratensiune este obligatorie. Și pentru această aplicație ”clasică”, protecția inteligentă la supratensiune poate fi integrată adânc în programul aplicației. Cu Plugtrab IQ, operatorul are posibilitatea să realizeze o întreținere anticipativă. Este singurul sistem de pe piață care detectează și redă mai mult de două stări. Alături de semnalele de stare verde (totul în ordine) și roșu (dispozitiv defect), mai este disponibilă și o altă stare de operare, cu culoarea galbenă. Aceasta raportează o valoare critică a componentelor inteligente și arată operatorului că elementul trebuie înlocuit cu prima ocazie.

Vizualizare bazată pe web  

Întreținere bazată pe web a tuturor componentelor implicate

Scalabil și integrabil pentru o disponibilitate maximă și o diagnosticare anticipativă

Cu dispozitivele inteligente și interfețele disponibile pe componente Phoenix Contact se deschid posibilități cu totul noi pentru operatori și lucrătorii de întreținere.

Componentele au diagnosticarea gata integrată și pot fi utilizate și local. Alternativ, utilizatorul poate alege dintr-o multitudine de funcții bloc preprogramate și să integreze dispozitivele în programul de aplicație.

Sistemele de semnalizare și tablourile de distribuție ale controlerelor dispun de o întreținere pe bază de web, care poate fi accesată prin intermediul diferitelor medii. Conexiunea poate fi realizată atât local, cât și prin telefonie mobilă sau conexiune proprie SHDSL. Scalabilitatea sistemului permite o adaptare optimă la cerințele operatorului, cu o soluție economică. În același timp, este asigurată o disponibilitate maximă a sistemului și, astfel, o operare fiabilă a căilor de navigație.

Avantajele dvs.

  • Integrare simplă, rapidă și în adâncime a tuturor componentelor, grație funcțiilor bloc gata programate
  • Soluție fiabilă grație funcțiilor preprogramate și testate din cadrul aplicației
  • Integrare în sistemele de control existente cu protocoale standardizate Ethernet
  • Adaptabil în mod flexibil la cerințele aplicației, grație hardware-ului de comandă scalabil

Produse

DescriereTipNr. articol
Memorie de programare / configurareSD FLASH 2GB APPLIC A2701190
Surse de alimentare neîntreruptibilăde ex. QUINT-UPS/ 24DC/ 24DC/102320225
Dispozitive de protecție la supratensiunede ex-IQ-1X2-24DC-UT2800976
Contoare pentru curent electricde ex, EEM-MA2502901363
DescriereTipNr. articol
Memorie de programare / configurareSD FLASH 2GB APPLIC A
Surse de alimentare neîntreruptibilăde ex. QUINT-UPS/ 24DC/ 24DC/10
Dispozitive de protecție la supratensiunede ex-IQ-1X2-24DC-UT
Contoare pentru curent electricde ex, EEM-MA250

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere