Controler eficient pentru iluminatul stradal grație conexiunii cloud

Prezentare generală

Iluminat stradal LED  

Iluminatul LED este astăzi standard și oferă funcții suplimentare diverse

  • Pentru operatorii de sisteme de iluminat stradal, controlul eficient și cu economie de energie al sistemului este de mare importanță.
  • Phoenix Contact oferă sisteme scalabile, de la procese simple de comutare, până la algoritmi complexe de iluminare.
  • Pentru aplicații viitoare sau modificări de condiții la instituțiile publice (de ex. supraveghere video), Phoenix Contact pune la dispoziție încă de azi tehnologii adecvate.

Aplicație

Produse pentru comanda punctelor de lumină  

Produse pentru comanda punctelor de lumină

La iluminatul străzilor, piețelor publice, pasajelor subterane și altor amenajări similare, tehnologia LED este astăzi alegerea ideală, înlocuind succesiv concepte convenționale de iluminat.

Însă marile potențiale ale tehnologiei LED nu sunt astfel epuizate. Simpla înlocuire a punctelor de lumină are sens, dar fără măsuri suplimentare nu este încă eficient. Abia grație controlului optim al corpurilor de iluminat, prin operarea eficientă din punct de vedere energetic, rezultă un potențial enorm de economie. În afară de aceasta, iluminatul stradal modern ar trebui să conțină și posibilități de aplicații suplimentare, dincolo de iluminatul propriu-zis.

Soluție

Lumină LED  

Lumină LED

Pentru iluminatul stradal, Phoenix Contact oferă produse și soluții de sistem care ori sunt integrate de producătorii de sisteme de iluminat, ori pot fi instalate ca module suplimentare pentru operare.

Gama se întinde de la produse electromecanice pentru o operare pe mai multe zeci de ani și până la conectarea punctelor de lumină la sisteme cloud. Astfel, de exemplu, sunt dezvoltate sisteme de încărcare pentru electromobilitate care sunt integrate direct în stâlpul de iluminat. Producătorilor sursei de lumină li se oferă astfel interfețe standardizate pentru managementul decontării pe baza unor tehnologii cloud.

Adaptarea aplicației la cerințele individuale ale operatorilor

Municipalitatea sau operatorul soluției de iluminare hotărăște cu ce caracteristici suplimentare va fi dotată instalația. Posibilitățile se întinde de la o comutare simplă cu condițiile corespunzătoare, până la date de cadastru și aplicații web.

Phoenix contact servește încă de pe acum tendințele de viitor în infrastructura citadină modernă, care promovează o contopire a mai multe aplicații într-un punct de iluminare. Nu doar legarea în rețea a luminilor, ci și punerea la dispoziție a unei rețele WLAN este solicitată tot mai des. La care se adaugă și o creștere semnificativă a supravegherii video și on număr tot mai mare de automobile cu propulsie electrică. Tocmai pentru aceste cerințe, Phoenix Contact dezvoltă produse care pot fi combinate la conceperea soluției de iluminare, extinzând volumul de funcții conform cu cerințele. De aceea, punerea la dispoziție a datelor pentru diverse aplicații cloud joacă un rol important.

În plus, și datele din aplicațiile clasice de web pot fi utilizate pentru o operare eficientă din punct de vedere energetic. Acestea ar putea fi, de exemplu, date meteorologice detaliate sau noi parametri din calendarul de manifestări ale municipalității, care influențează considerabil iluminarea unei străzi.

Topologie controler de încărcare  

Controler de încărcare pentru diferite aplicații

Avantajele dvs.

  • Sistem de viitor, grație structurii modulare și conexiunii cloud
  • Soluții scalabile de iluminat, în funcție de aplicație, grație integrării de funcții suplimentare
  • Experiență tehnologică îndelungată, grație numeroaselor proiecte realizate

Produse

DescriereTipNr. articol
Sistem de raportare GPRS pentru controlul la distanță al ieșirilorTC Mobile I/O X3002903807
Controler de încărcare c.a.de ex.: EM-CP-PP-ETH2902802
Descărcător de supratensiune tip 2de ex.: BLT-T2-1S-320-UT2906101
Modul radio - Access PointFL WLAN 51002700718
DescriereTipNr. articol
Sistem de raportare GPRS pentru controlul la distanță al ieșirilorTC Mobile I/O X300
Controler de încărcare c.a.de ex.: EM-CP-PP-ETH
Descărcător de supratensiune tip 2de ex.: BLT-T2-1S-320-UT
Modul radio - Access PointFL WLAN 5100

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere