Camere de comandă

Camere de comandă

Sistemul dvs. în obiectiv

În camera de comandă converg toate datele importante - cu soluțiile de la Phoenix Contact păstrați o privire de ansamblu.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

În camera centrală de comandă sunt colectate toate datele unui sistem inteligent de trafic. Astfel, operatorii au mereu o privire de ansamblu asupra stării sistemului: de la monitorizarea prin cameră, comanda semafoarelor și până la conectarea în rețea a sistemelor de tunel, de disponibilitate maximă.

În toate acestea, vă sprijinim cu produse și soluții de la Phoenix Contact. Printre acestea, componente redundante de tehnologie de comandă pentru o rețea gigabit performantă și software adaptată perfect la sistemul respectiv.

Avantajele dvs.

  • Scalabilitate conform necesitaților în exploatare și monitorizare
  • O multitudine de funcții: de la redarea tendințelor, alarmare, raportare, protocolare și până la arhivarea de date
  • Monitorizare sigură a sistemului, din cloud

Vizualizare și avertizare

Software de vizualizare Screen  

Soluții de software pentru vizualizare sistemului dvs.

Accesați-vă în orice moment și de oriunde sistemul dvs. și diagnosticați starea sistemului, în mod flexibil. Cu soluții individualizate puteți supraveghea permanent sistemul dvs. prin accesare la distanță.

Prin intermediul tabletei sau smartphone-ului utilizați, de ex. aplicația Visu+ mobile, pentru a accesa informații de la ecluze, poduri și bucle de evitare. Astfel le oferiți tehnicienilor soluții eficiente de monitorizare.

Salvare fiabilă a datelor de exploatare

Software de management al datelor Screen  

Software pentru înregistrarea, evaluarea și arhivarea datelor de operare

Informațiile de stare și diagnosticare constituie baza pentru o disponibilitate înaltă a sistemului de operare. Acestea oferă o bază detaliată de date pentru o întreținere inteligentă precum și pentru probarea și comprehensibilitatea comportamentului de operare.

Cu ajutorul software-ului fiabil de management al datelor ACRON pentru înregistrarea, arhivarea pe termen lung și evaluarea datelor de exploatarea, puteți elabora în orice moment rapoarte, simplu și în detaliu.

Rețele securizate

Tehnologie de rețea  

Soluție sigură pentru transmisia de date

Phoenix Contact vă ofere soluții fiabile și, mai presus de toate, sigure pentru transmiterea de date de la și către camera de comandă.

În funcție de cerințele tehnice și geografice ale sistemului dvs. de trafic, găsiți la noi produsele potrivite: de la sistemele de comunicație radio, modemuri 3G cu security router și tehnologie VPN și până la modemuri SHDSL, atunci când infrastructura pune la dispoziție conductori.

Vizualizare cu tehnologie cloud și SCADA

Realizați concepte flexibile de operare și monitorizare. Cu un software de vizualizare, în combinație cu
tehnologia cloud, aveți acces oricând, oriunde și în siguranță la sistemul dvs.

Cu tehnologia de vizualizare de la Phoenix Contact extindeți vizualizarea sistemului la terminale mobile ca telefoanele inteligente sau la tabletele.

Topologie: Vizualizare cu tehnologie cloud-/SCADA  

Concepte de operare și monitorizare pe baza software-urilor de vizualizare și tehnologiei cloud

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere