Povești de succes

Povești de succes

În siguranță în subteran

Cititți despre modul în care proiectul dvs. realizat cu soluții de la Phoenix Contact și cu cunoștințele din domeniu ale experților noștri vă va conduce spre succes.

Înapoi la Infrastructură rutieră

Categorii

 • Canalul Kiel

  Luminile de semnalizare compatibile cu magistrala de câmp facilitează navigarea pe Canalul Kiel.

 • Sistemul de ecluză Kiel-Holtenau

  Sistemul de comunicație radio Radioline de la Phoenix Contact ajută la monitorizarea lucrărilor de construcții la ecluza Kiel-Holtenau.

 • Sistemul de ecluze Zeebrügge

  Luminile de semnalizare și tehnologia de automatizare de la Phoenix Contact se asigură că funcționarea ecluzelor se face fără probleme în Zeebrügge.

 • Tunelul Lopper:

  Prin utilizarea protecției la supratensiune de la Phoenix Contact este sporită considerabil disponibilitatea tunelului.

 • Tunelul Saas

  Pentru protecția alimentării cu energie și a sursei de alimentare neîntreruptibilă în tunelul Saas a fost montată o protecție la supratensiune de la Phoenix Contact.

Siguranța și disponibilitatea sunt dimensiuni hotărâtoare în infrastructura rutieră - la fel ca în funcționarea întreprinderilor. În următoarele povești de succes, citiți despre modul în care clienții noștri au pus în aplicare proiecte ambițioase de infrastructură, cu componentele și soluțiile Phoenix Contact.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere