Povești de succes

Povești de succes

În siguranță în subteran

Cititți despre modul în care proiectul dvs. realizat cu soluții de la Phoenix Contact și cu cunoștințele din domeniu ale experților noștri vă va conduce spre succes.

Înapoi la Infrastructură rutieră

Categorii

 • Canalul Gent-Terneuzen

  În baza expertizei sale, Istimewa Elektro B.V. primește în anul 2016 comanda de modernizare a sistemelor de iluminat amplasate în zona de pe teritoriul olandez a canalului Gent-Terneuzen.

 • Canalul Kiel

  Luminile de semnalizare compatibile cu magistrala de câmp facilitează navigarea pe Canalul Kiel.

 • Podul Erasmus Rotterdam

  Podul Erasmus leagă centrul oraşului Rotterdam de cartierul Kop an Zuid.

 • Podul Osman-Gazi

  Cablajul de sistem de la Phoenix Contact asigură o cablare rapidă şi fără erori a podului Osman-Gazi.

 • Sistemul de ecluză Kiel-Holtenau

  Sistemul de comunicație radio Radioline de la Phoenix Contact ajută la monitorizarea lucrărilor de construcții la ecluza Kiel-Holtenau.

 • Sistemul de ecluze Zeebrügge

  Luminile de semnalizare și tehnologia de automatizare de la Phoenix Contact se asigură că funcționarea ecluzelor se face fără probleme în Zeebrügge.

 • Tunelul Lopper:

  Prin utilizarea protecției la supratensiune de la Phoenix Contact este sporită considerabil disponibilitatea tunelului.

 • Tunelul Saas

  Pentru protecția alimentării cu energie și a sursei de alimentare neîntreruptibilă în tunelul Saas a fost montată o protecție la supratensiune de la Phoenix Contact.

Siguranța și disponibilitatea sunt dimensiuni hotărâtoare în infrastructura rutieră - la fel ca în funcționarea întreprinderilor. În următoarele povești de succes, citiți despre modul în care clienții noștri au pus în aplicare proiecte ambițioase de infrastructură, cu componentele și soluțiile Phoenix Contact.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere