Procese optimizate în producția de tablouri de distribuție

Procese optimizate în producția de tablouri de distribuție

Producție eficientă de tablouri de distribuție

Planificați-vă producția de tablouri de distribuție cât mai eficient posibil – de la inginerie până la execuție.

Producția de tablouri de distribuție se caracterizează printr-un procent ridicat al costurilor de proces. Prin urmare, acesta este un punct de plecare ideal pentru a îmbunătăți rentabilitatea în producția de mașini și instalații.

În conformitate cu condițiile generale individuale, experții noștri dezvoltă un concept împreună cu dvs. Profitați de experiența noastră internă de inginerie în construcția de mașini pentru a crea soluții individuale și de succes.

Relații tensionate în producția de tablouri de distribuție

Relațiile tensionate din producția de tablouri de distribuție  

Relațiile tensionate din producția de tablouri de distribuție

Producția de tablouri de distribuție este un exemplu pentru provocările industriei prelucrătoare din țările cu salarii ridicate: relații tensionate între cerințele în creștere și soluțiile utilizabile în mod condiționat.

Timpii de livrare tot mai scurți și creșterea presiunii concurențiale impune procese de producție fără erori. Pe de altă parte, metodele și procesele stabilite nu pot face față noilor provocări din producția de tablouri de distribuție. Soluția constă în adoptarea principiilor de producție industrială.

Conceptul ClipX

Conceptul ClipX  

Conceptul ClipX

Phoenix Contact dezvoltă un portofoliu de soluții în cadrul conceptului ClipX, care ține cont de toate procesele relevante ale companiei în producția de tablouri de distribuție și le analizează sistematic.

Conceptul ClipX se sprijină pe tehnologii de bază confirmate în practică, precum și pe un know-how vast în domeniul ingineriei, integrării IT, producției și logisticii.

Sunteți interesat de oferta noastră și doriți o discuție informativă fără obligații despre
conceptul nostru ClipX? În acest caz, vă rugăm să folosiți formularul de contact din partea dreaptă.

Producția de șiruri de blocuri terminale

Service șiruri de blocuri terminale  

Service șiruri de blocuri terminale

Cerințele în producția de tablouri de distribuție și panourile de distribuție se caracterizează prin producția seriilor mari, pe de o parte, și de afaceri individuale dinamice pe de altă parte. La ambele trebuie să fie garantate rentabilitatea și finalizarea execuției la timp.

Ca partener în producția de panouri de distribuție, Phoenix Contact nu numai că oferă toate produsele pentru cele mai bune tablouri de distribuție, ci vă sprijină, de asemenea, printr-o multitudine de servicii. În special producția noastră de șiruri de blocuri terminale vă ajută să puteți efectua flexibil comenzile de vârf sau livrarea just-in-time a șirurilor de blocuri terminale în producția de serie. Șirurile de blocuri terminale asamblate complet, marcate și prevăzute cu accesorii, trebuie doar montate și conectate.

Sunteți interesat de oferta noastră și doriți o discuție informativă fără obligații despre șirurile noastre de blocuri terminale? În acest caz, vă rugăm să folosiți formularul de contact din partea dreaptă.

Sisteme de asistență lucrători

Post de lucru pick-by-light  

Un post de lucru de tip nou pick-by-light

Deja trecerea de la un pur montaj la postul de lucru, unde muncitorul asamblează complet un tablou de distribuție, la procesul de asamblare a șinelor DIN, bazat pe divizarea sincronizată a muncii, poate economisi costurile. Phoenix Contact în colaborare cu Universitatea Ruhr din Bochum dezvoltă soluții personalizate pentru asamblarea șinelor DIN „in-house” prin posturi de lucru manuale.

În acest sens sunt dezvoltate noi concepte pentru furnizarea materialului, comunicarea posturilor de lucru între ele, integrarea sistemelor MES (Manufacturing Execution System), controlul calității și reglementarea ciclurilor prin intermediul magaziilor tampon, ergonomia și multe altele. Cu ajutorul posturilor de lucru pick-by-light, angajatul este ghidat în condiții de siguranță și eficient prin procesul de montaj. O atenție deosebită se acordă inclusiv utilizării tehnologiei de realitate virtuală și augmentată. În prezent, sunt în derulare testări cu produsul HoloLens al firmei Microsoft.

Sunteți interesat de oferta noastră și doriți o discuție informativă fără obligații despre
șirurile noastre de blocuri terminale? În acest caz, vă rugăm să folosiți formularul de contact din partea dreaptă.

Cablarea simplă și rapidă a tablourilor de distribuție

Cablare cu tehnologia de conectare push-in și dispozitivul Crimphandy  

Cablați rapid și simplu cu tehnologia de conectare push-in și dispozitivul Crimphandy

Cu tehnologia de conectare push-in, instalațiile electrice pot fi cablate simplu și fără unelte, continuu din câmp până la sistemul de control. Acest lucru asigură calea liberă pentru instalațiile noi și mai eficiente ale mașinilor și utilajelor. Conectarea directă și fără unelte a conductorilor și conexiunea frontală cu acces optim, transformă astfel tehnologia push-in tehnologie de conectare a viitorului în cablarea automatizată.

La utilizarea conductorilor flexibili cu ferule, economisiți timp suplimentar de cablare cu dispozitivele automate mobile de dezizolare și sertizare. Cu așa-numitul Crimphandy conductorii sunt dezizolați, prevăzuți cu ferule și sertizați într-o singură fază de lucru. Toate acestea se întâmplă în doar trei secunde.

În acest context, prin tehnologia push-in, timpul de lucru necesar pentru o conexiune se reduce considerabil: în timp ce pentru operațiile de tăiere la lungime, dezizolare, aplicare și strângere manuală a ferulei și conectarea conductorului la un bloc terminal push-in, timpul necesar este de aproximativ 17 secunde, aceleași operații cu Crimphandy se rezolvă în doar 10 secunde.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere