Referințe

Referințe pentru producția de tablouri de distribuție

Persoană de contact competentă

Partenerul dvs. în producția de tablouri de distribuție.

Referințele afișate aici prezintă un spectru larg de posibilități pentru soluții cu COMPLETE line în companii renumite. Phoenix Contact este interlocutorul dvs. competent cu know-how de expert pentru toate cerințele în domeniul producției de tablouri de distribuție.

Producția de tablouri de distribuție în industria băuturilor: eficientă și la loturi de 1 bucată

Producția de tablouri de distribuție de la Krones AG

Krones își optimizează fabricația de tablouri de distribuție grație conceptului ClipX

Ca producător la scară mondială de echipamente de îmbuteliere și ambalare, Krones AG nu-și optimizează în permanență numai soluțiile, ci și procesele de fabricație.

Conceptul Phoenix Contact contribuie la faptul că numărul în continuă creștere de tablouri de distribuție poate fi produs repede, fără erori și eficient în loturi de 1 bucată.

W. Althaus AG automatizează inscripționarea șirurilor de blocuri terminale: eficiență și calitate înaltă

Inscripționare automată la W. Althaus AG  

Celulă laser pentru inscripționarea automată a blocurilor terminale

În calitate de specialist cu servicii complete pentru automatizări industriale, W. Althaus AG oferă, de asemenea, producția de tablouri de distribuție. Pe lângă mașina automată de asamblare a blocurilor terminale Athex, o soluție de inscripționare de la Phoenix Contact contribuie la creșterea productivității.

Sistemul ClipX.TerminalMarking este o primă soluție eficientă pentru inscripționarea complet automatizată. În acest scop, o gamă de produse selectate de blocuri terminale din portofoliul propriu sunt prevăzute deja înainte de montaj cu un material special de marcare. În acest caz, componentele se pot marca direct înainte de prinderea pe șina DIN.

Tehnologia utilizată este inscripționarea cu laser. Imprimarea se caracterizează printr-un contrast puternic și precizie datorită combinației de materiale și tehnologie. În ceea ce privește domeniul vast de utilizare, această tehnologie s-a dovedit a fi la fel de durabilă ca alte combinații de materiale și tehnologii. În acest mod poate fi realizat un proces de producție complet automatizat.

Siguranță în transportul feroviar: transferul de date fiabil necesită contacte perfecte

Siguranță în traficul feroviar  

Sistemele de diagnoză de la Voestalpine asigură un trafic feroviar sigur și fără defecțiuni

În comparație cu alte mijloace de transport, calea ferată oferă cea mai mare siguranță. De acest lucru se preocupă și Voestalpine Signaling Siershahn GmbH – compania este specializată în siguranța în exploatare și întreținerea în transportul feroviar.

Pentru ca sistemele de siguranță să fie instalate rapid în instalațiile de linii ferate și datele să fie transferate în mod fiabil la sistemele de evaluare, compania se bazează pe tehnologia de conectare directă push-in de la Phoenix Contact.

Pentru toate structurile electrice până la instalațiile gata de funcționare, Voestalpine utilizează în mod consecvent conductori preasamblați cu ferule. Conductorii astfel pregătiți, pot fi conectați simplu și fără unelte la conexiunile push-in de la Phoenix Contact, datorită forțelor reduse de introducere, începând de la secțiunea nominală și până la secțiunea de doar 0,34 mm².

Blocurile terminale de tip push-in economisesc spațiu și timp la producția de ascensoare

Ascensoare la comandă  

Producătorul de ascensoare Osma fabrică ascensoare la comandă

Obiect de design, carte de vizită, atracție vizuală – astăzi, un ascensor trebuie să facă mult mai mult decât să transporte oameni sau încărcături în siguranță.

Pe lângă aceste funcții estetice, cele tehnice în niciun caz nu sunt de neglijat. Deoarece rămâne tot mai puțin spațiu pentru electrotehnică, producătorul de ascensoare OSMA se bazează pe blocurile terminale compacte de tip push-in de la Phoenix Contact.

Utilizarea cablării de sistem la unul dintre cele mai lungi poduri suspendate din lume

Podul Osman-Gazi din Istanbul  

Podul Osman-Gazi, unul dintre cele mai lungi poduri suspendate

La aproximativ 50 de kilometri sud-est de Istanbul, în golful Izmit s-a construit podul Osman-Gazi, unul dintre cele mai lungi poduri suspendate din lume.

Cablajul de sistem și blocurile terminale cu două niveluri push-in de la Phoenix Contact garantează ca nenumăratele module I/O ale sistemului de comandă să fie conectate fără erori și rapid la cablajul de câmp. Numai reducerea semnificativă a timpului de instalare vă permite să respectați termenele stricte de finalizare.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere