Procese eficiente de proiectare

Procese eficiente de proiectare

Proiectarea eficientă a tablourilor de distribuție

Economie de timp pe parcursul întregului proces de inginerie.

Economisiți timp pe parcursul întregului proces de inginerie cu suportul nostru cuprinzător de software.  Beneficiați de o gamă largă de oferte, începând de la date digitale referitoare la articole până la soluții profesionale de cloud. Programul intuitiv de proiectare și marcare PROJECT complete, precum și diversele configuratoare completează oferta.

De la proiectare până la tabloul de distribuție finit

Proiectare eficientă cu PROJECT complete  

Proiectare eficientă cu PROJECT complete

Proiectare intuitivă, funcții inteligente și interfață de utilizator personalizabilă: software-ul de proiectare și marcare PROJECT complete este o soluție inovatoare pentru proiectarea simplă a șirului dumneavoastră de blocuri terminale și crearea cu ușurință a marcajelor aferente.

De la preluarea datelor din proiectul electric, până la livrarea produsului finit, software-ul oferă o asistență individuală și confortabilă a procesului.

Articole cu descriere cuprinzătoare digitală

Articole cu descriere digitală  

Articolele cu descriere digitală constituie baza proceselor optimizate

Articolele cu descriere cuprinzătoare digitală, precum și interfețele standardizate de date și sistem, reprezintă baza pentru procesele optimizate în producția de tablouri de distribuție.

Descrierea digitală unitară a articolelor sprijină ingineria, instalarea, producția și întreținerea. Toate stările de operare sunt cunoscute astfel în orice moment, vizualizarea acestora simplificând proiectarea, analiza precum și operarea. În plus, datele digitale ale articolelor sunt necesare pentru a fabrica produse individuale la prețuri competitive pe piață. Toate articolele COMPLETE line au descriere digitală și dispun de date de produs standardizate cum ar fi de ex. ETIM, eCl@ss sau date UNSPSC. Toate datele digitale referitor la articol se găsesc direct la produs.

Alegerea întotdeauna a produsului corect

Configurare individuală de produse  

Configurați produsele noastre potrivit cerințelor dumneavoastră

Configuratoarele noastre vă sprijină în găsirea produsului corespunzător cerințelor dvs. individuale, respectiv soluția potrivită pentru aplicația dumneavoastră.

Datorită meniurilor simple de filtrare, imaginii produselor în format 2D și 3D, precum și interfeței de utilizator intuitive, vă configurați soluția individuală în doar câțiva pași – fără erori!

  • Configurat confortabil: introducând doar câteva date, vi se oferă soluția dorită
  • Operat intuitiv: trageți pur și simplu componentele în poziția dorită, prin drag-and-drop
  • Simplu de vizualizat: reprezentare în timp real a configurației dumneavoastră în 3D
  • Proiectat simplu: descărcați datele 2D și 3D și importați-le în programul dumneavoastră CAD

Soluții cloud profesionale

Producție și dezvoltare interconectată prin PROFICLOUD  

O lume interconectată prin PROFICLOUD

Digitalizarea în creștere necesită integrarea de analiză a datelor în procesele de afaceri.

Phoenix Contact cu Proficloud vă oferă o soluție globală de cloud, adaptată nevoilor dumneavoastră. Conectați-vă producția și dezvoltarea la nivel global, depășind granițele companiei. Cu Proficloud, puteți înregistra datele dvs. de mașină și sistem la nivel global și puteți combina volume mari de date din diferite surse. În baza analizei moderne de date, luați decizii calificate, deduceți prognoze și îmbunătățiți controlul procesului operativ.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere