Soluții pentru tabloul de distribuție

Soluții pentru tabloul de distribuție

Timpul pentru noul standard

Proiectare simplă, instalare intuitivă: COMPLETE line este soluția completă pentru tabloul dvs. de distribuție.

Înapoi la Soluții

Categorii

 • Referințe
  Referințe pentru producția de tablouri de distribuție

  Companiile din mai multe domenii și industrii utilizează sistemul COMPLETE line pentru optimizarea proceselor din producția de tablouri de distribuție.

 • Service și asistență
  Service și asistență

  Noi vă sprijinim. Fie la fața locului, la telefon sau prin videoclipurile noastre de pe YouTube aici pe web.

COMPLETE line este un sistem format din produse hard și software cu tehnologii de vârf, compatibile între ele, servicii de consultanță și soluții de sistem destinate optimizării proceselor din producția dvs. de tablouri de distribuție. Astfel, ingineria, achiziționarea, instalarea și operarea devin mult mai ușoare pentru dumneavoastră.

Avantajele dumneavoastră

 • Manipulare intuitivă datorită designului unitar, simțului tactil și funcționalității
 • Economie de timp în întregul proces de inginerie grație suportului software permanent
 • Reducerea costurilor logistice datorită accesoriilor standardizate și numărului redus de piese
 • Procese optimizate în producția de tablouri de distribuție datorită serviciilor individuale de service și soluțiilor de fabricație

Fiți întotdeauna la curent cu postările noastre video cele mai recente

COMPLETE line pe YouTube

COMPLETE line – soluția completă pentru tabloul de distribuție

Doriți să aflați mai multe detalii despre soluția noastră completă privind producția de tablouri de distribuție și nu aveți chef să citiți o mulțime de texte? Atunci vizionați pur și simplu videoclipurile noastre.

În fiecare lună vă prezentăm postări interesante și amuzante în legătură cu subiecte de inginerie eficientă, produse inteligente și soluții inovatoare de fabricație.

Manipulare intuitivă

Manipulare intuitivă  

Manipulare intuitivă grație produselor compatibile

Datorită manipulării simple și intuitive a componentelor hardware compatibile între ele, economisiți timp la montare, punere în funcțiune și întreținere. Cu tehnologia de conectare push-in puteți realiza cablarea aplicațiilor într-un mod simplu și fără unelte.

În portofoliul larg de produse cu tehnologii de vârf, veți găsi mereu produsul potrivit pentru aplicații standard sau speciale.

Economie de timp pe parcursul întregului proces de inginerie

Software-ul de planificare PROJECT complete  

Sprijină întregul proces de inginerie: PROJECT complete

Software-ul de proiectare și marcare PROJECT complete însoțește întregul proces de realizare a tablourilor de distribuție.

Programul oferă o interfață de utilizator operabilă intuitiv și permite proiectarea individuală, verificarea automată și trimiterea directă a comenzii pentru șirurile de blocuri terminale.

Costuri de logistică reduse

Număr redus de piese  

Reducerea numărului de piese prin accesorii standardizate

Reducerea numărului de piese prin accesorii standard de marcare, șuntare și inspecție: în sistemul COMPLETE line produsele, designul și accesoriile se potrivesc atât de bine între ele, încât beneficiați de posibilitatea maximă de reutilizare a lor și astfel reduce costurile dvs. logistice.

Procese optimizate în producția de tablouri de distribuție

Optimizarea proceselor  

Optimizarea proceselor în producția de tablouri de distribuție

De la inginerie până la fabricație, COMPLETE line vă ajută să planificați cât mai eficient posibil fabricația de tablouri de distribuție. Astfel ia naștere conceptul dvs. individual pentru optimizarea proceselor în producția de tablouri de distribuție.

Datorită producției noastre de șiruri de blocuri terminale, de asemenea, puteți efectua flexibil comenzile de vârf sau livrarea just-in-time a șinelor DIN gata asamblate în producția dvs. de tablouri de distribuție.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere