Sisteme pentru acoperiș

Sisteme pentru acoperiș

Robust și durabil

Utilizați suprafața acoperișului în mod profitabil - cu componentele dezvoltate pentru utilizare în sisteme pentru acoperiș.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

  • Monitorizare și protecție
    Monitorizare și protecție

    Protejați-vă instalațiile fotovoltaice pentru acoperiș de orice fel, în mod fiabil, împotriva supratensiunilor și, dacă este necesar, deblocați-le.

Suprafețele mari de acoperiș cu înclinație mică sunt cea mai bună premisă pentru a folosi cu profit sistemele fotovoltaice. Ca urmare a prețurilor în scădere a modulelor și a costurilor în creștere pentru energie, sistemele fotovoltaice pe clădiri private, industriale sau publice devin chiar și fără susținere financiară de la stat tot mai atractive.

Phoenix Contact oferă un portofoliu larg pentru sisteme fotovoltaice pentru acoperiș, pentru monitorizarea instalațiilor și protecția permanentă a acestora împotriva curenților de descărcare atmosferică și a tensiunilor de descărcare de orice fel. Pentru cea mai mare siguranță posibilă, în cazul lucrărilor de întreținere și al pericolelor, modulele individuale pot fi scoase de sub tensiune. Pentru suprafețele mici de acoperiș optime, micro-invertoarele sunt o alternativă ideală. Noul sistem de conectare pentru micro-invertoare este deosebit de simplu de utilizat și universal.

Prezentare: sisteme pentru acoperiș

Sisteme pentru acoperiș

Protecție la supratensiune și tehnologie de conectare pentru sisteme pentru acoperiș

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Vizualizare bazată pe web

PV-Monitor reprezintă un mod de vizualizare pe web, bazat pe componente industriale.

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere