Alimentare autonomă cu energie

Alimentare autonomă cu energie

Pentru condiții solicitante

Soluțiile și componentele robuste pentru sisteme hibride fotovoltaice rezistă chiar și în cele mai nefavorabile condiții de mediu.

Pe lângă alimentarea gospodăriilor particulare, sistemele hibride fotovoltaice sunt utilizate și în medii industriale, de exemplu pentru desalinizarea apei de mare, minerit, exploatații agricole, precum și pentru alimentarea stațiunilor de vacanță îndepărtate.

Sistemele hibride fotovoltaice sunt adesea instalate în condiții climatice extreme. Prin urmare, pe lângă unitățile de generare a energiei, acumulatoare și invertoare, și dispozitivele necesare pentru comanda și controlul acestora trebuie să reziste în condiții dure de mediu. Soluțiile și componentele de la Phoenix Contact îndeplinesc perfect aceste cerințe.

Avantajele dvs.

  • Creșterea eficienței sistemului dvs. hibrid fotovoltaic prin monitorizarea și înregistrarea datelor despre energie și putere
  • Flexibilitate mare datorită extinderii modulare a controlerelor compacte și multitudinii de funcții a sistemului I/O
  • Protocoale seriale pentru comunicarea cu invertoarele

Măsurarea energiei

Terminal pentru măsurare energie în aplicații  

Sunt înregistrate toate fluxurile de energie, datorită terminalelor pentru măsurarea energiei

Terminalele pentru măsurare a energiei pentru sistemul I/O Inline consacrat înregistrează toate tensiunile, curenții și puterile generate de sistemele hibride fotovoltaice.

Componentele industriale consacrate pentru automatizare și măsurarea energiei pot fi obținute dintr-o singură sursă. Terminalele pentru măsurarea energiei permit analiza valorilor de curent alternativ. Valorile instantanee pot fi înregistrate și apoi evaluate.

Controlul energiei

Controlere compacte în aplicații  

Controlerele compacte permit un management energetic eficient

Cu controlerele compacte de la Phoenix Contact nu numai că puteți controla întregul sistem hibrid fotovoltaic, dar puteți efectua și o monitorizare continuă și un management energetic eficient.

Acestea vă oferă posibilitatea de a conecta semnale I/O sau dispozitive Modbus. Prin interfața Ethernet pot fi cuplate și alte controlere și sisteme.

Interfețe de date

Sisteme I/O în aplicații  

Conexiune date rapidă și simplă, prin intermediul componentelor I/O

Pentru fiecare aplicație stă la dispoziție un portofoliu vast de module I/O cu diferite blocuri de funcții.

Astfel puteți înregistra datele analogice și digitale cu fiecare modul, care poate fi aliniat flexibil la controler.

Alimentare cu energie chiar și în regiuni îndepărtate

Pentru a asigura o operare fiabilă a sistemelor hibride fotovoltaice, toate componentele sistemului trebuie să se potrivească perfect. Pentru controlul și comanda întregii aplicații, se utilizează un controler compact de la Phoenix Contact.

Acestea funcționează ca un manager de energie și se asigură că necesarul de energie al consumatorului este disponibil la momentul și în locul potrivit.

Alimentare autonomă cu energie

Soluțiile de automatizare sunt disponibile, chiar și în condiții de mediu extreme

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere