Managementul parcului: automatizare și control

Managementul parcului: automatizare și control

Cea mai bună conectare în rețea

Măriți randamentul prin automatizarea și conectarea inteligentă a sistemului dvs.

Înapoi la Sisteme în câmp deschis

Categorii

Folosiți înregistrarea continuă a datelor de operare și managementul inteligent al datelor, pentru a îmbunătăți gradul de acționare și randamentul sistemului dvs. fotovoltaic. Cu componentele de infrastructură de rețea de la Phoenix Contact cablați sistemul dvs. fotovoltaic de câmp deschis, în mod sigur și fiabil.

Datorită instrumentelor inteligente de automatizare și vizualizare puteți înregistra și evalua permanent datele de la sistemul de câmp deschis. În plus, este posibilă mentenanța la distanță a sistemelor de câmp deschis.

Avantajele dumneavoastră

  • Costuri reduse de proiectare și operare, grație soluțiilor inteligente de automatizare
  • Rețele redundante și astfel protejate de avarii
  • Transmitere de date standardizată, conform SunSpec® sau IEC 61850
  • Proiectarea rapidă, datorită funcțiilor bloc specifice

Cablare

Switch-urile în aplicații  

Componente de rețea pentru o operare sigură a sistemelor fotovoltaice

Conectați sistemul în câmp deschis, rapid și simplu, cu componentele de la Phoenix Contact. Astfel, realizați rețele redundante și protejate prin firewall.

Indiferent de mediul de transmisie folosit în timpul procesului: la noi găsiți componentele adecvate de rețea, pentru a proiecta o soluție de comunicații protejată împotriva avariilor. Aceasta se bazează pe switch-urile performante Gigabit, modemuri, controlere și convertizoare de medii.

Monitorizare și control

Array Control în aplicații  

Înregistrarea și evaluarea continuă a tuturor datelor din sistemul fotovoltaic

Operarea sistemelor fotovoltaice de mari dimensiuni necesită o monitorizare permanentă și control la nivel de tronson. Driverul nostru pentru logare de date preia această funcție și înregistrează toate datele relevante referitoare la condițiile de mediu și la starea invertorului. Aceste date sunt transmise unui sistem superior SCADA din camera centrală de comandă.

Înregistrarea datelor – pentru operarea eficientă a sistemelor fotovoltaice de mari dimensiuni

Pentru monitorizarea eficientă a instalațiilor în sistemele fotovoltaice de mari dimensiuni, sunt monitorizați curenții stringurilor individuale. Cantitățile de date primite sunt preluate de driverul pentru logare de date de la Phoenix Contact. Suplimentar, sunt colectate date suplimentare despre invertor și senzorii meteo, precum gradul de acoperire cu nori.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere