Managementul parcului: SCADA și conexiune prin portal

Managementul parcului: SCADA și conexiune prin portal

Management accesibil al parcului fotovoltaic

Prin intermediul soluțiilor de sistem, puteți înregistra și evalua în permanență date din parcul dumneavoastră de sisteme fotovoltaice.

Înapoi la Sisteme în câmp deschis

Categorii

  • Soluție pentru management

    Un nivel de date semnificativ este o bază esențială pentru managementul tehnic eficient al unui sistem fotovoltaic de dimensiuni mari.

SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) reprezintă monitorizarea și controlul computerizate ale procesului tehnologic. Interfața de vizualizare reprezintă interfața pentru interacțiunea om-mașină. Vizualizările prin intermediul funcțiilor SCADA se remarcă prin scalabilitate și versatilitate. În centralele electrice fotovoltaice de mare putere, acestea sunt utilizate la monitorizarea și operarea proceselor complexe.

Avantajele dumneavoastră

  • Posibilitatea de gestionare operațională tehnică a centralelor electrice fotovoltaice de mare putere grație conexiunii prin portal
  • Standardele comune pentru formatele de date și de comunicație sunt acceptate de SCADA
  • Disponibilitate optimă grație realizării în paralel a unor copii de siguranță la nivelul portalului și SCADA
  • Punere în funcțiune simplă, prin configurarea automată a tuturor componentelor parcului
  • Implementare structurată și simulare în prealabil grație dezvoltării sistemului pe bază de model

Prezentare generală a instalațiilor și raportare

Condiția pentru funcționarea rentabilă a instalațiilor este monitorizarea continuă a sistemului fotovoltaic. Componentele de la Phoenix Contact, precum firewall-uri industriale, routere radio mobile și modemuri asigură conectarea în siguranță a portalelor de achiziție de date și monitorizare și a sistemelor de gestionare operațională.

Analiza datelor bazată pe cloud

Grație soluțiilor noastre tip cloud, vă puteți extinde rețeaua PROFINET existentă cu servicii Cloud. Astfel, puteți beneficia în mod simplu de acces de la distanță la sistemul dumneavoastră fotovoltaic. De asemenea, pot fi utilizate servicii precum monitorizare, raportare, calcule sau întreținere preventivă.

Conexiune permanentă prin intermediul portalului

Pentru a evita lipsa datelor la monitorizare și raportare, în cazul întreruperii conexiunii la internet, datele transmise de la sistemul fotovoltaic la portal sunt salvate local într-o memorie intermediară. După caz, există posibilitatea de cuplare la portalele deja existente, grație interfețelor de sistem deschise.

Randament maxim datorită siguranței la utilizarea sistemelor fotovoltaice

De la comunicațiile de date, prin managementul conexiunii de intrare, și până la vizualizare, Phoenix Contact pune la dispoziție un portofoliu vast pentru operarea sigură și disponibilitatea ridicată a sistemelor fotovoltaice.

Randament maxim datorită siguranței la utilizarea sistemelor fotovoltaice  

Privire de ansamblu asupra productivității datorită funcției de vizualizare web

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere